Apple Watch Ultra byly již v minulosti pro řadu uživatelů příliš velké, ale to nebrání technologickému gigantu přinést na trh ještě větší hodinky.

První Apple Watch Ultra uvedené na trh v září 2022 za 799 dolarů dorazily s 1,92palcovým OLED displejem a jejich nástupce který má dorazit příští rok, se podle analytika Haitong International Securities Jeffa Pua údajně zvětší na 2,1 palce.

Displej bude nabízet technologii micro-LED, což je pozoruhodný upgrade ve srovnání se současnou generací OLED nabízenou nově spuštěnými Apple Watch Ultra. Větší displej může být vnímán jako zátěž pro uživatele, ale také sebou přináší širokou škálu inherentních výhod. Větší displej například znamená větší baterii, což má za následek delší výdrž a více prostoru na obrazovce, který si uživatel může užít. Navíc změna fyzických rozměrů bude znamenat, že Apple bude mít dostatečný prostor pro začlenění více senzorů, což je oblast, na které firma nepracovala u žádného modelu Apple Watch uvedeného na trh v tomto roce.

Ve srovnání s OLED umožňuje micro-LED zvýšený jas spolu s lepší energetickou účinností, ale kompromisem jsou zvýšené výrobní náklady, což je důvod, proč Apple tyti displeje ještě nepřijal v jiných produktech. Ve své výzkumné poznámce Pu nezmínil, že pokud Apple Watch Ultra 2024 přejdou na micro-LED, jaká by byla jejich očekávaná maloobchodní cena. S ohledem na zvětšený displej a novou technologii by Apple mohl být nucen zvýšit hranici 799 USD, což by mohlo ovlivnit celkové prodeje.

Pamatujte, že výše uvedená cena se již dotýká území vlajkových lodí smartphonů. V každém případě budeme naše čtenáře informovat o všech informacích Apple Watch Ultra, které dorazí před jejich uvedením na trh v roce 2024.

Kromě aktualizovaných Apple Watch Ultra Jeff Pu očekává, že Apple oznámí nový pár levnějších bezdrátových sluchátek s názvem AirPods Lite.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno