OnePlus 11 je jedním z nejvíce leaknutých telefonů v poslední době, a tak nejsou uvedené specifikace překvapením, ale spíše potvrzením. No, telefon je konečně oficiálně uveden.

Ovšem je tu pár drobných informací, které by bylo dobré vědět, i když nejsou nikterak zásadní.

Zaprvé, společnost upustila od značky Pro, ale to neznamená, že by telefon škrtal. OnePlus 11 je skrz naskrz vlajkovou lodí a přináší všechny upgrady, které byste očekávali.

Začněme tím nejlepším, Snapdragon 8 Gen 2, vynikající čipset pro vlajkový telefon a až 16 GB RAM. O napájení této hladové bestie se stará 5 000 mAh baterie, kterou lze nabíjet rychlostí až 100W. OnePlus opustil WarpCharge a pro OnePlus 11 používá nabíjecí technologii Oppo SuperVOOC. Bohužel zde není žádné bezdrátové nabíjení, takže možná budete muset počkat na verzi Pro, pokud vůbec vyjde.

Na zadní straně získáte 50megapixelový snímač Sony IMX980, 48megapixelový ultraširoký snímač Sony IMX581 a 32megapixelový snímač Sony IM709 pro portréty. Zadní kamerový systém je samozřejmě značky Hasselblad, takže víte, co dostáváte. Na přední straně se nachází 16megapixelový snímač.

Ten bude používat ColorOS 13 založený na Androidu 13, ale nebojte se, OnePlus 11 dostane OxygenOS 13 pro ty na globálních trzích.

Je smutné, že telefon byl v době psaní tohoto článku uveden pouze v Číně, ale nebojte se, brzy se dostane na globální trhy a to 7. února.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno