TCL na tiskové konferenci pořádané před zahájením veletrhu CES 2023 oznámila firemní novinky a představila nové technologie napříč produktovými řadami v kategoriích zobrazovacích technologií, domácích spotřebičů a mobilních produktů.

V dalším překvapivém obratu na poli televizorů oznámila společnost TCL novou řadu televizorů, která nahradí stávající řady 6, 5, 4, a 3. I když neexistují žádné náhrady za předchozí model, nová vlajková loď TCL QM8 si klade za cíl být nejrychlejším herním televizorem na trhu s herním režimem 240 Hz VRR a podsvícením Mini LED s více než 2300 zónami lokálního stmívání.

QM8 přichází s novou funkcí Game Accelerator 240, která přináší 240Hz VRR hraní. Tato funkce funguje tak, že se vertikální rozlišení displeje sníží na polovinu, aby se dosáhlo snímkové frekvence, kterou byste obvykle viděli pouze na herním monitoru s frekvencí 240 Hz.

TCL QM8 přichází také s Wi-Fi 6 a vestavěným soundbarem pro plnější zvuk, než jaký najdete u většiny tenkých televizorů s plochou obrazovkou.

O stupeň níže je TCL Q7 vybaven 4K Quantum dot obrazovkou s HighBright Ultra podsvíceným panelem a Full Array „Pro“ lokálním stmíváním. I když tento nový televizor nevyužívá Mini LED jako odchozí 6-Series Roku TV, TCL stále slibuje, že to uživatelům poskytne pětinásobek počtu stmývacích zón nalezených v modelech TCL QLED z minulého roku. Je také vybaven stejným Game Acceleratorem 240 pro 240Hz VRR hraní.

A konečně, na seznamu Q-Series je Q6, který slouží jako nový základní 4K televizor TCL vybavený Quantum Dot. Přestože je omezen na 4K při 60 fps, může použít Game Accelerator 120, který vám umožní hrát hry při 120 fps s VRR.

Kromě řady televizorů Quantum Dot TCL je S4 nejlevnějším 4K HDR televizorem, který tato společnost nabízí. Mezitím je S2 umístěn jako cenově dostupná možnost 1080p a S3 nabízí zážitek 720p.

Nakonec společnost TCL uvedla, že pracuje na televizoru QD-OLED, který bude konkurovat Samsung SN95B a Sony A95K.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno