Lenovo ThinkPhone od společnosti Motorola přichází s působivými parametry a bezproblémovou integrací se zařízeními ThinkPad.

Seznamte se s chytrým telefonem Lenovo ThinkPhone od společnosti Motorola, který byl navržen tak, aby firmám poskytoval stejnou kvalitu a spolehlivost jako všechna ostatní zařízení značky Lenovo Think. ThinkPad již roky nabízí zákazníkům řešení problémů prostřednictvím inovativní technologie, důvěryhodné kvality a účelného designu. A dnes, u příležitosti oslavy 30. výročí značky Lenovo ThinkPad, společnost Motorola s potěšením představuje ThinkPhone, nejlepší doplněk k notebookům ThinkPad.

ThinkPhone je jedinečnou kombinací předních mobilních inovací společnosti Motorola a dlouholetého poslání společnosti Lenovo poskytovat zákazníkům bezpečnostní řešení. Toto zařízení přichází s působivými parametry a prémiovou specifikací v kombinaci s jedinečným designem. Současně umožňuje bezproblémové propojení s počítači ThinkPad, jakým je například nejnovější ThinkPad X1 Carbon Gen 11, který rovněž obsahuje řadu bezpečnostních vylepšení.

S chytrým telefonem ThinkPhone budou mít zákazníci k dispozici kompletní soubor bezpečnostních a podpůrných funkcí, které poskytují bezproblémovou ochranu a kompletní ovladatelnost s podporou platformy ThinkShield. ThinkShield je špičková bezpečnostní platforma, jejímž základem jsou zásadní bezpečnostní pojistky, funkce, specializovaný hardware, software a procesy, které zajišťují bezpečnost celého zařízení.

Tento chytrý telefon využívá mobilní platformu Snapdragon® 8+ Gen 1, která je pro uživatele zárukou udržení špičkových pracovních výkonů i v následujících letech. Díky této platformě se všechno otvírá okamžitě, a i ty nejnáročnější pracovní postupy mají hladký průběh. ThinkPhone je navíc vybaven technologií 5G a kompatibilitou s Wi-Fi 6E, takže může využívat výkony nového standardu 6GHz Wi-Fi, který poskytuje aktuálně nejvyšší rychlosti připojení k internetu.

ThinkPhone přichází s velkým, 6,6“ displejem pOLED FHD+, který dokonale zobrazuje veškerý obsah od složitých informačních panelů až po nekonečná e-mailová vlákna. Díky velkému akumulátoru získají zákazníci více než 36hodinovou výdrž na jedno nabití5. Mohou tak zůstat ve spojení s okolním světem bez ohledu na to, jak daleko cestují. Nastane-li čas pro doplnění elektrické energie, nabídne ThinkPhone 68W univerzální nabíječku TurboPower, která našim zákazníkům poskytne energii na celý den za pouhých několik minut nabíjení. Tato lehká nabíječka kapesních rozměrů je tak výkonná, že dokáže nabíjet také notebooky nebo jakákoli jiná zařízení s rozhraním USB-C.

Společnost Motorola doplnila toto výkonné zařízení o vyspělý fotoaparát s 50Mpx snímačem a technologií Ultra Pixel, který poskytuje špičkovou kvalitu obrazu při každém video hovoru bez ohledu na světelné podmínky. Tato vlajková loď mezi fotoaparáty s technologií Ultra Pixel je ideální pro oživení i těch nejmenších detailů, protože pořizuje fotografie s 32krát větším počtem zaostřovacích pixelů a přesnější snímky projektů, poznámek i náčrtů – a to vše s neuvěřitelnou čistotou a detaily.

Dostupnost zařízení

Chytrý telefon Lenovo ThinkPhone od společnosti Motorola bude v nejbližších měsících dostupný v USA, Evropě, Latinské Americe, na Blízkém východě, v Austrálii a ve vybraných asijských zemích. Cena bude zveřejněna později.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno