Očekává se, že vivo X Flip se stane dalším véčkovým skládacím smartphonem na trhu, jehož uvedení je naplánováno na toto čtvrtletí.

Dřívější zprávy naznačovaly, že vnější obrazovka bude obdélníková a umístěna svisle pod ostrůvkem fotoaparátu, a dnes nově sdílené schéma o tom odhaluje další podrobnosti.

Telefon bude následovat design řady X90 s kusem hliníku, který bude pantem v pouzdru X Flip. Externí obrazovka bude mít šířku 682 pixelů, přičemž kamery budou pouze dvě, s dostatečným prostorem pro značku ZEISS.

Vnitřní displej bude mít šířku 1080 pixelů, což se poněkud očekává – Samsung, Oppo a Motorola mají na svých skládacích panelech také Full HD+ panely, pouze Huawei nabízí o něco větší obrazovky s vyšší hustotou ppi.

Kolébka hlasitosti je zobrazena na pravé straně, přičemž vypínač níže je viditelně zarovnán s boční stranou, což znamená, že bude obsahovat boční snímač otisků prstů. Nastavení duálního fotoaparátu je také sotva překvapením. I když mít více fotoaparátů zní teoreticky hezky, výrazně by to zmenšilo velikost snímače a nakonec by to zhoršilo výkon fotoaparátu pro většinu scénářů.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno