Společnost Samsung oznámila nové aktualizace, které míří do sluchátek Galaxy Buds2 Pro TWS a chytrých hodinek řady Galaxy Watch5 a Galaxy Watch4.

Tyto aktualizace mají za cíl zlepšit používání fotoaparátu ve spárovaném telefonu.

Galaxy Buds2 Pro mají novou funkci 360 Audio Recording, která zachytí 360stupňový zvuk pomocí mikrofonu v každém sluchátku a přidá to k vašemu záznamu videa. Zjevně to znamená, že ti, kteří sledují vaše videa, se budou cítit v centru dění a uslyší „živé a pohlcující zvuky, které napodobí osobní zážitek“, říká Samsung.

Tato funkce využívá Bluetooth LE Audio, který umožňuje binaurální nahrávání pomocí levého i pravého mikrofonu současně.

Pokud vlastníte chytré hodinky z rodiny Galaxy Watch4 nebo Galaxy Watch5, nová aktualizace, která přijde brzy, přidá do aplikace Camera Controller funkce přiblížení. Jak je naznačeno v názvu, umožní vám to ovládat zoom fotoaparátu telefonu.

Stačí přejet po ciferníku nebo otočení lunety. Samsung říká, že je to ideální pro pořizování skupinových selfie nebo skupinových snímků z dálky, protože to eliminuje potřebu běhat k telefonu tam a zpět, abyste vytvořili dokonalou fotografii.

Funkce 360 ​​Audio Recording je „progresivně vydávána“ na Galaxy Buds2 Pro, ale prozatím ji můžete používat pouze v případě, že máte Galaxy Z Flip4 nebo Galaxy Z Fold4, protože je potřeba podpora Bluetooth LE Audio. Nadcházející zařízení Galaxy S23 tuto podporu jistě také obdrží.

Aktualizovaná aplikace Camera Controller bude k dispozici pro Galaxy Watch5, Galaxy Watch5 Pro, Galaxy Watch4 a Galaxy Watch4 Classic od února.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno