Novinář Tom Henderson také říká, že samotná odnímatelná disková jednotka nebude kompatibilní s aktuálně dostupnými modely PS5.

PS5 je aktuálně na trhu více než dva roky a mnozí se začali zajímat o to, zda Sony v nadcházejících měsících plánuje nějaké hardwarové revize nebo nové modely konzole. Zajímavé je, že úniky tvrdily, že to  je  do značné míry plán Sony, přičemž novinář Tom Henderson před několika měsíci informoval, že Sony pracuje na novém modelu PS5, který přijde s odnímatelnou diskovou jednotkou.

Nyní Henderson poskytl další krátkou aktualizaci nového modelu. Novinář na Twitteru nedávno tvrdil, že nový model PS5 nebude obsahovat „žádné zásadní změny hardwaru“ (samozřejmě kromě odnímatelné diskové jednotky), což znamená, že byste neměli očekávat žádné velké aktualizace jejích specifikací. Henderson také říká, že samotná disková jednotka nebude kompatibilní s aktuální digitální edicí PS5.

Sony údajně zahájí výrobu nového modelu v dubnu a na trh ji uvede v září, kdy nahradí oba současné modely PS5 a stane se jedinou dostupnou variantou. Mezitím nedávné seznamy prodejců v Evropě také naznačovaly, že někdy v blízké budoucnosti společnost Sony vydá nový bundle, který bude dodáván se dvěma ovladači DualSense.

Článek Nový model PS5 s externí mechanikou neobdrží žádné zásadní hardwarové změny se nejdříve objevil na GAME PRESS.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno