Nelze popřít, že WhatsApp se rychle stal jednou z nejlepších aplikací pro zasílání zpráv, a přestože není tak bohatý na funkce jako některé z konkurenčních aplikací, platformě vlastněné Meta to nebrání v testování a vydávání nových funkcí. 

V současné době tým pracuje na neustálém přidávání funkcí, a i když o některých víme, ne všechny jsou zřejmé. Nejnovější únik naznačuje, že WhatsApp pracuje na dvou funkcích, které by měly zlepšit celkovou uživatelskou zkušenost.

WABetaInfo odhalilo dvě funkce, na kterých společnost aktuálně pracuje. První funkce odděluje karty v sekci fotoaparátu podle videa a fotografií. To znamená, že můžete používat samostatné karty k natáčení videí nebo pořizování fotografií, místo abyste obě operace prováděli na stejné kartě. Jak to bude fungovat, se můžete podívat na obrázku níže.

Druhá funkce je ještě zajímavější. Na základě této funkce vám WhatsApp umožní zablokovat nechtěné kontakty přímo z oznámení, místo abyste otevřeli aplikaci, otevřeli kontakt, klepli na nabídku se třemi tečkami, vybrali  Více a pak uvedený kontakt zablokovali. Díky nové funkci budete mít možnost zablokovat uživatele pokaždé, když dostanete zprávu v sekci rychlé odpovědi. Funguje to takto.

Za zmínku také stojí, že obě tyto funkce byly zaznamenány v různých beta verzích. Funkce režimu fotoaparátu je v beta verzi 2.22.24.21. Zatímco rychlý blok lze nalézt ve verzi 2.23.2.5. V době psaní tohoto článku si nejsme jisti, kdy se tyto funkce dostanou do finální verze nebo zda budou zrušeny. Ale vypadají, že mohou zlepšit celkový zážitek z WhatsApp.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno