Včera Apple oznámil, že iOS 16.3 bude příští týden k dispozici na všech kompatibilních modelech iPhone.

Sestavení je v současné době ve fázi beta a vývojáři pracují na zajištění výkonu a funkcí, které Apple slíbil na své události WWDC loni v červnu. iOS 16 byl vydán před čtyřmi měsíci spolu s modely iPhone 14 a iPhone 14 Pro. Zatímco zařízení byla přijata docela dobře, někteří uživatelé iPhone 14 Pro Max mají problémy, kdy jim na obrazovce blikají zelené vodorovné čáry. Nejnovější informace naznačuje, že iOS 16.3 opraví problém vodorovných čar na iPhone 14 Pro Max.

Apple uznal problém vodorovných čar na iPhone 14 Pro Max a uvedl, že oprava je na cestě. Společnost neposkytla podrobnosti o tom, co způsobuje, že se displej chová tímto způsobem, ale oprava softwaru naznačuje, že se naštěstí nejedná o hardwarovou vadu. Takže si rozhodně nezapomeňte nainstalovat iOS 16.3 příští týden, abyste vyřešili problém s vodorovnými čarami na iPhone 14 Pro Max.

Apple již předal vývojářům sestavení Release Candidate iOS 16.3 pro účely testování. Pokud jste registrovaný vývojář, můžete si stáhnout nejnovější sestavení z Apple Developer Center. Nezapomeňte nainstalovat správný konfigurační profil z vývojářského centra. Jakmile to uděláte, aktualizace vám bude k dispozici bezdrátově. Jednoduše přejděte do aplikace Nastavení a přejděte na Obecné > Aktualizace softwaru a nainstalujte sestavení Release Candidate na váš kompatibilní iPhone.

Kromě opravy problému vodorovných čar na iPhone 14 Pro Max přinese iOS 16.3 také několik nových změn na platformě.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno