Do Samsung Galaxy Unpacked zbývá méně než 10 dní a úniků jen přibývá. Ty nejnovější se týkají modelu nejvyšší úrovně, Galaxy S23 Ultra.

Dříve jsme informovali o tom, jak asi velké budou snímky z 200MP fotoaparátu na Galaxy S23 Ultra.  Nyní vám ukážeme, jak vypadají snímky telefonu při slabém osvětlení, a jak dobrý bude zoom, musíme říci, že Samsung to konečně myslí vážně, aby se vyrovnal nebo dokonce porazil konkurenci.

Narazili jsme na celkem šest vzorků fotografií od Edwardse Urbiny, který údajně dostal do rukou Galaxy S23 Ultra před oficiálním oznámením společnosti Samsung. Vlajková loď může běžet na předem vydaném softwaru, takže je důležité si uvědomit, že komerční jednotky dostupné pro zákazníky mohou snímat a zpracovávat obrázky odlišně.

Bez ohledu na to, ukázky Edwardse Urbiny v tomto tweetu nejprve obsahují snímek, který byl zdánlivě pořízen s vypnutou funkcí Night Shot na Galaxy S23 Ultra. Následující obrázek je s povolenou funkcí Night Shot a můžete vidět výrazný rozdíl. I když je funkce Night Shot vypnutá, Galaxy S23 Ultra dokáže zachytit slušný obraz, což do značné míry znamená, že Samsung byl unavený z dohánění a myslel vážně, že se vyrovná nebo porazí konkurenci.

Než se však čtenáři nadchnou pro Galaxy S23 Ultra, měli by být informováni, že ohledně těchto vzorků je stále potřeba zvážit mnoho faktorů. Tyto snímky zatím nebyly porovnávány s konkurencí, konkrétně iPhone 14 Pro a iPhone 14 Pro Max, takže si nelze vytvořit zcela jasný názor. Ale jak víme například vivo X80 Pro je schopno pořizovat noční snímky tak, jako by snad ani žádná noc nebyla.

Dalším působivým faktorem Galaxy S23 Ultra je jeho zoom. Ice Universe poskytl vzorek fotografie, která byla údajně zachycena 200MP senzorem a přiblížena 12x.  když je ve hře algoritmus komprese obrazu Twitteru, vzorek nabízí opravdu úctyhodné množství detailů, což může naznačovat, že společnost Samsung provedla významná vylepšení snímače ISOCELL HP2.

Nejen to, ale Ice Universe uvádí, že nový 200MP snímač HP2 společnosti Samsung zachycuje snímky, které vypadají úplně jinak než snímky pořízené HP1, HP3 a HM1, HM3.

O dalších podrobnostech o nadcházející řadě Galaxy S23 vás budeme informovat.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno