Vydání Fast Pair od Googlu je jednou z nejlepších věcí, které společnost udělala. Účel této funkce je jednoduchý, protože umožňuje vysoce efektivní nastavení nových zařízení. 

V době psaní tohoto článku je Fast Pair podporován na sluchátkách a chytrých hodinkách a mohl by poskytovat podporu pro chytré trackery a stylusy. Nedávné stažení souboru APK však ukazuje, že tato funkce by mohla přijít na telefony Android a debutovala by s nadcházející řadou Galaxy S23.

Tento objev učinili lidé z 9to5Google, kteří našli řádky kódu naznačující, že Google by mohl přidat telefony Android do Fast Pair, což by nám nekonečně usnadnilo život, pokud jde o nastavení nového telefonu.

Jak tedy bude rychlé párování pro Android fungovat? Předpokládejme, že jste si právě přinesli svůj zbrusu nový Galaxy S23 Ultra a chystáte se jej vyjmout z krabice a zapnout. Když telefon zapnete, váš aktuální podporovaný telefon rozpozná váš nový telefon a údajně vás požádá, abyste zahájili přenos dat, aplikací a všeho mezi tím. Zdá se to jako splněný sen, ale ve skutečnosti je to velmi pohodlná funkce. Jistě, Samsung již Smart Switch má, ale s Fast Pair bude celý zážitek nekonečně lepší a přímočařejší.

Zdroj také naznačuje, že existují důkazy, že Google tuto funkci zavede s nadcházející řadou Galaxy S23. Upřímně, dává to velký smysl, vezmeme-li v úvahu, jak Google a Samsung spolupracují na tom, aby byl Android ještě lepší operační systém. Nová funkce však bude v budoucnu dostupná pro všechny telefony s Androidem.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno