Samsung oznamuje uvedení svého prvního plochého herního monitoru Mini-LED, Odyssey Neo G7.

Nový herní displej má úhlopříčku 43 palců, což dává hráčům spoustu místa na obrazovce pro hraní jejich oblíbených her a také nabízí velké množství pracovního prostoru pro pracovníky a kreativce.

Nový Samsung Odyssey Neo G7 nabízí rozlišení obrazovky 4K s maximálním rozlišením 3840 x 2160 a má certifikaci VESA HDR600 a HDR 10+. Díky odborným znalostem společnosti Samsung Electronics využívá nový Odyssey Neo G7 technologii Quantum Matrix, která poskytuje prvotřídní detaily a přesné řízení LED diod na obrazovce a nabízí to nejlepší v bohaté černé, detailech, barevném gamutu a přesném stínování při hraní her. Matte Display podporuje redukci odrazů na obrazovce, takže hráči zůstávají méně rušeni během svých oblíbených herních seancí.

Odyssey Neo G7 udržuje obraz hladký a báječný díky 1 ms odezvy a obnovovací frekvenci 144 Hz a zároveň podporuje podporu AMD FreeSync Premium Pro. Samsung Odyssey Neo G7 podporuje DisplayPort a HDMI, stejně jako kompletní podporu konzole prostřednictvím portu HDMI 2.1. Uživatelé se navíc mohou připojit přes Wi-Fi nebo Bluetooth ze svého telefonu a hrát své oblíbené hry na novém 43palcovém displeji.

Samsung umožňuje uživatelům přizpůsobit své zážitky správou polohy a velikosti obrazovky a optimalizací obnovovacího poměru tak, aby odpovídal vstupní hře. Uživatelé si mohou vybrat mezi 20 až 43 palci pomocí režimu Flex Move Screen, aby zajistili, že každý hráč bude mít k dispozici to nejlepší.

Mezi další funkce patří nástroj Game Bar společnosti Samsung, který umožňuje rychle měnit nastavení za běhu, aniž byste museli opouštět hry, kontrolovat snímky za sekundu a spravovat další základní funkce, jako jsou:

  • poměr stran
  • vysoký dynamický rozsah (HDR)
  • variabilní obnovovací frekvence (VRR)
  • poměr obrazovky
  • Doba odezvy
  • Režim obrazu hry

Gaming Hub společnosti Samsung je platforma vše v jednom, která spolupracuje s cloudovými herními službami Microsoft Xbox a NVIDIA GeForce NOW, takže uživatelé mohou získat přístup k některým z nejlepších her s velkým herním výkonem, nízkou režií a kvalitnějším obrazem. Amazon Prime Video, Netflix a YouTube jsou také přístupné prostřednictvím portálu Smart Hub nového displeje, takže si uživatelé mohou odpočinout od her a sledovat své oblíbené filmy nebo seriály.

G70NC
Displej Velikost obrazovky 43”
Ploché/zakřivené Byt
Typ panelu Quantum Mini-LED
Poměr stran 16:9
Obraz Obnovovací frekvence (max.) 144 Hz
Jas (typický) 400 nit
HDR Displej VESA HDR600 

Hry HDR10+

Doba odezvy 1 ms MPRT
Úhel pohledu 178  /178 
Herní funkce VRR FreeSync Premium Pro
Chytrá funkce Ano Herní centrum, mediální centrum
Zvuk mluvčí 20W x 2
Rozhraní Video porty 1x DisplayPort (1.4) / 2x HDMI (2.1)
USB porty 2x USB 3.0 porty
Ostatní 1x Ethernet LAN, WiFi5, Bluetooth 5.2
Design Osvětlení Ano (Core Sync)
Vydržet Náklon
Montáž na stěnu VESA (200×200)

Článek Samsung Odyssey Neo G7 je první plochý monitor s Mini-LED, 144Hz a UHD se nejdříve objevil na GAME PRESS.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno