OnePlus 11 již byl v Číně uveden na trh začátkem tohoto měsíce a telefon by měl být celosvětově oficiálně uveden 7. února. Nyní máme potvrzení, že kromě OnePlus 11 společnost vydá také OnePlus Pad, první verzi tabletu s Androidem.

O OnePlus Pad jsme slyšeli v minulosti, ale teď máme více info od @OnLeaks ve spolupráci s MySmartPrice pokročili s uniklými rendery chystaného tabletu od OnePlus.

Nyní, když víte, jak OnePlus Pad vypadá, pojďme se podívat na některé specifikace. Zpráva, kterou máme, naznačuje, že se díváte na 11,6palcový displej s milimetrovými rámečky na všech stranách. V pravém horním rohu je selfie kamera a na zadní straně je velký výřez pro zadní kameru, ale v době psaní tohoto článku si nejsme jisti rozlišením.

OnePlus Pad by také měl přinést kapacitní otisk prstu a zdroj tvrdí, že by zde mohla být magnetická sekce pro stylus, což by z tohoto tabletu rozhodně udělalo zajímavou volbu.

To je vše, co víme o nadcházejícím OnePlus Pad, protože v době psaní nejsou k dispozici žádné další podrobnosti. Dá se s jistotou říci, že se bude jednat o tablet se systémem Android, ale nemůžeme si být jisti, zda bude cílit na trh vyšší třídy nebo to bude něco pro cenově dostupnějšího. Vše bude odhaleno 7. února¨.

Tablet s Androidem je něco, co jistě může věci změnit, ale vzhledem k dominanci iPadu dostanou tablety Android jen zřídka příležitost být populárními a udělat si místo na trhu. 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno