Apple minulý týden uvedl na trh nové modely M2 Pro a M2 Max MacBook Pro s identickým designem jako předchozí model, ale uvnitř je spousta změn. 

Zatímco nejnovější čipy jsou vrcholem aktualizace, Apple se ujistil, že zařízení působí jako nové, pokud jde o výkon. Nové modely MacBook Pro a Mac mini přicházejí s nejnovějším standardem WiFi 6E pro vyšší rychlosti. Nyní se očekává, že Apple přinese WiFi 6E do řady iPhone 15.

Nejnovější standard WiFi 6E je k dispozici pouze u několika produktů Apple. Kromě nových modelů MacBook Pro a Mac mini je WiFi 6E k dispozici také na loňských modelech M2 iPad Pro. Podle analytiků Barclay’s Blayne Curtise a Toma O’Malleyho se WIFi 6E dostane do řady iPhone letos. Všechny modely iPhone 14 v současnosti využívají standard WiFI 6.

Pokud nejste obeznámeni, WiFi 6E pracuje s pásmy nad 6 GHz, zatímco WiFI 6 je omezena na 2,4 GHz a 5 GHz. Posun umožní rychlejší bezdrátové rychlosti s nižší latencí a menším počtem překážek v signálu. Uživatelé však musí vlastnit router kompatibilní s WiFi 6E, aby mohli využívat výhod této technologie. Analytici se nezmínili, zda tuto funkci dostanou všechny modely řady iPhone 15, nebo zda bude vyhrazena pro modely „Pro“.

Není to poprvé, co slyšíme podrobnosti o WiFI 6E na iPhone. Očekávalo se, že Apple přinese tuto technologii do řady iPhone uvedením řady iPhone 13 a iPhone 14. I když byste měli brát novinky s rezervou, řada iPhone 15 může být s největší pravděpodobností konečným kandidátem na tuto funkci. Je to proto, že společnost začala implementovat technologii do svých nejnovějších produktů. Další podrobnosti si můžete prohlédnout v dokumentu podpory společnosti Apple.

Očekává se, že modely iPhone 15 a iPhone 15 Pro budou oznámeny koncem tohoto roku v září. Říká se, že zařízení budou dodávána s polovodičovými tlačítky a Dynamic Island na všech čtyřech modelech. Kromě toho se říká, že iPhone 15 Pro přichází s titanovým šasi, čipem A17 Bionic a mnohem více.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno