S ohledem na množství úniků souvisejících s řadou Galaxy S23 to má někdo v Samsungu těžké. 

Dříve jsme se již dozvěděli o tom, jaká bude pro tuto řadu cenová politika v rámci EU a nyní tu máme další únik o nadcházejících smartphonech, který potvrzuje některé klíčové specifikace.

Máme dva úniky a oba pocházejí od Rolanda Quandta. V prvním úniku Quandt sdílel obrázek Snapdragon 8 Gen 2, ale tento obrázek potvrzuje, že nadcházející Galaxy S23 bude používat verzi procesoru specifickou pro telefon.

To potvrzuje mnoho předchozích informací, že Samsung skutečně používá konkrétní verzi Snapdragon 8 Gen 2 pro nadcházející Galaxy S23. Stále si však nejsme jisti, jak to ovlivní výkon, takže si budeme muset počkat.

Druhý únik od Quandt ukazuje graf srovnávající všechna tři zařízení Galaxy S23, která budou vydána, spolu s jejich specifikacemi. Na to se můžete podívat níže.

Nejpodivnější je, že Galaxy S23 Ultra má nyní 12megapixelový přední fotoaparát namísto 40megapixelového předchůdce. Další věc, která lidem nemusí sedět, je, že všechny displeje mají 1 750 nitů, což variantě Ultra ubírá další bod.

Pokud jde o zbytek specifikací, nemělo by tu být nic překvapivého. Řada Galaxy S23 se tváří jako malý, ale významný upgrade oproti předchůdci, a budeme vás informovat, jak se budeme blížit oficiálnímu odhalení.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno