Již dříve bylo oznámeno, že Apple začlení čipy WiFi 6E do řady iPhone 15 později v tomto roce.

Podle nejnovějších informací prominentní analytik uvádí, že společnost „na chvíli“ zastavila vývoj svých WiFi čipů na míru. To znamená, že Apple použije čipy WiFi 6E od svého stávajícího dodavatele Broadcom pro modely iPhone 15.

Nedávno uvedené modely MacBook Pro a Mac mini od společnosti Apple podporují standardy WiFi 6E. S novým standardem navíc přicházejí i modely M2 iPad Pro a je jen otázkou času, kdy se technologie dostane i na iPhone. Již dříve se říkalo, že WiFi 6E přijde s řadou iPhone 13 a iPhone 14. Společnost však uznala za vhodné vyhradit technologii pro letošní iPhone.

Významný analytik Ming-Chi Kuo uvádí, že iPhone 15 bude uveden na trh se standardem WiFi 6E pro rychlejší bezdrátové připojení a nižší latenci. Analytici Barclays také přišli s tím, že letošní modely iPhone přijdou s rychlejším standardem WiFi. Apple však nebude používat své vlastní WiFi čipy, protože bude upřednostňovat vývoj 3nm čipů pro budoucí produkty. Od nynějška společnost „na chvíli“ odložila své vlastní WiFi čipy. Mark Gurman z Bloombergu původně poznamenal, že Apple pracuje na kombinaci čipů WiFi a Bluetooth, aby nahradil komponenty od Broadcomu.

Protože Apple odkládá své vlastní WiFi čipy, Broadcom by dodal čipy WiFi 6E pro iPhone 15. WiFi 6E umožní iPhonu 15 vyznačovat se vyššími bezdrátovými rychlostmi spolu s nižší latencí. Uživatelé by však museli upgradovat své routery, které standard podporují. Modely iPhone 15 Pro budou také dodávány s titanovým povrchem, polovodičovými tlačítky , Dynamic Island u všech čtyř modelů a mnohem více. Jakmile budou k dispozici další informace, sdělíme vám je.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno