Po přívalu úniků informací a zvěstí společnost Samsung dnes oficiálně zvedla oponu nad Galaxy S23 Ultra a nahradila Galaxy S22 Ultra v prostoru neskládacích vlajkových smartphonů společnosti. 

Recenzenti hned ze začátku zveřejnili své první dojmy a popisují, jaké to je používat to nejnovější a nejlepší od Samsungu.

Zatímco se podíváte na videa mnoha youtuberů, kteří popisují své první dojmy z Galaxy S23 Ultra, dovolte nám poskytnout stručný přehled toho, o čem se mluvilo. Jistě, nejnovější vlajková loď dostává zvýšení výkonu díky sportovnímu Qualcommu Snapdragon 8 Gen 2 , ale Samsung vylepšil i další malé oblasti.

Kromě vylepšení fotoaparátu na Galaxy S23 Ultra si někteří recenzenti díky novému 200MP hlavnímu senzoru od Samsungu našli čas na to, aby si pohráli s nově oznámenými Galaxy S23 a Galaxy S23 Plus. Podle nich společnost Samsung vylepšila fotoaparáty i u levnějších nabídek a zároveň provedla několik vylepšení softwaru pro lepší zážitek.

Některá videa uvedená níže jsou však krátká, což znamená, že tito recenzenti měli velmi málo o čem mluvit, protože společnost Samsung provedla pouze několik změn na svých nejnovějších vlajkových lodích. Naštěstí se společnost zbavila čipových sad Exynos a přešla výhradně na Qualcomm SoC, a protože ty jsou sériově vyráběny na 4nm procesu TSMC, můžete si být jisti, že tyto telefony budou fungovat lépe v mnoha úlohách.

Lidé, kteří v současné době vlastní jakýkoli model Galaxy S22 předchozí generace, budou mít jen málo důvodů k upgradu, pokud ovšem nemusí mít každý rok to nejlepší od Samsungu.  Níže se můžete podívat na několik videí s prvními dojmy.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno