Je to jen malý krok pro člověka, ale obrovský skok pro výkon a mobilitu. MSI představilo nejnovější řadu notebooků pro hraní her, tvorbu obsahu a produktivitu obsahující to nejlepší z procesorů Intel 13. generace a GPU řady Nvidia GeForce RTX 40xx.

Spolu s vylepšenými vnitřními prvky obsahuje nová řada MSI 2023 také špičkové inovace v oblasti technologií displeje, chlazení a napájení, které nabízejí pohlcující herní počítačový zážitek.

Na CES 2023 jsme se dozvěděli, že Intel přináší nové procesory Core 13. generace a společnost Nvidia přináší mobilní verze svých grafických karet RTX 40xx. A společnost MSI okamžitě zavádí tyto nejnovější technologie do své nejnovější řady notebooků pro hraní her, tvorbu obsahu a produktivitu.

V letošním roce MSI vylepšuje luxusní designovou estetiku ve všech oblastech a přináší 16:10, QHD+, 240 Hz obnovovací frekvencí, přepracovanou technologii MSI OverBoost Ultra, která nyní umožňuje CPU a GPU sdílet výkon až 250 W.

Můžeme také vidět nový design CoolerBoost 5 se sdílenými heat pipe trubicemi mezi CPU a GPU pro co nejefektivnější chlazení a pohlcující Mystic Light s panoramatickým osvětlením ve stylu polární záře.

MSI Titan GT Series a Raider GE Series: Extrémní výkon

Řada MSI Titan GT byla po dlouhou dobu měřítkem pro ultimátní notebook bez kompromisů, kterému se konkurenční zařízení snaží dostát i dnes. V roce 2023 MSI Titan GT77 HX 13V nastavuje laťku ještě výše.

Titan GT77 HX, poháněný procesorem Intel Core i9-13980HX 13. generace s 24 jádry a 32 vlákny, dokáže bleskovou rychlostí prolomit i nejsložitější pracovní zátěže. V kombinaci s Intel Adaptive Boost Technology (ABT) a Thermal Velocity Boost (TVB) může Core i9-13980HX v Titan GT77 HX dále využít dostupnou tepelnou a výkonovou rezervu a umožnit dvoujádrové navýšení taktů až na 5,6 GHz nebo navýšení všech jader na 5,2 GHz.

Toto monstrum CPU doplňuje nejnovější GPU Nvidia řady RTX 40 až po GPU RTX 4090. Díky převratným vylepšením výkonu v rastru a hyperrealistickému ray tracinguv reálném čase pomocí DLSS 3 v kombinaci s ultraefektivní povahou mobilní architektury Ada představuje Titan GT77 HX vrchol mobilního hraní bez omezení kreativního výkonu.

Titan GT77 HX má na svém kontě i několik dalších prvenství. Jedná se o první notebook, který nabízí 4K, 144 Hz mini-LED AmLED displej s ověřením CalMAN, poháněný technologií MSI True Color s podporou DisplayHDR 1000.

Technologie MSI OverBoost Ultra v Titan GT77 HX je revoluční systém dodávky energie, který dokáže uvolnit kombinovaný výkon až 250 W z CPU i GPU pro nerušené hraní a produktivitu na cestách.

Podívejte se na MSI Titan GT77 HX 13V zde

Řada MSI Raider GE

Nová řada MSI Raider GE, která zahrnuje Raider GE68 HX 13V a Raider GE78 HX 13V, nastavuje měřítko pro hlavní vlajkové herní notebooky. Aktualizovaná řada Raider GE nyní přichází v přepracovaném šasi s vylepšeným maticovým světelným pruhem pro vytvoření dokonalého prostředí pro vaši hru nebo práci.

Raider GE68 HX a Raider GE78 HX nabízejí možnosti CPU Intel 13. generace Core i7 HX a Core i9 HX, které nabízejí až 45% nárůst výkonu ve srovnání s předchozí generací. Řada Raider GE dobře využívá technologie Intel ABT a TVB k maximalizaci frekvencí 13. generace řady HX až na 5,6 GHz na dvou jádrech a až na 5,2 GHz na všech P-jádrech.

S GPU řady Nvidia RTX 40 až RTX 4090 Laptop GPU také na palubě přináší řada MSI Raider GE generační skok v grafických schopnostech, jaký dosud v mobilním provedení nebyl vidět. Notebook také nabízí vyhrazený přepínač MUX pro výkonné nadšence, kteří chtějí plně využít potenciál samostatného GPU.

Nová řada Raider GE nabízí ohromující možnosti zobrazení 16:10, jako je QHD+, 240 Hz panel s technologií MSI True Color pro pohlcující a rychlý obraz.

Podívejte se na MSI Raider GE68 HX 13V zde

Podívejte se na MSI Raider GE78 HX 13V zde

Řada MSI Stealth: Bezkonkurenční všestrannost a výkon

Řada MSI Stealth je nyní výkonnější a všestrannější než kdy dříve s možností výběru ze čtyř velikostí displeje včetně 14, 15, 16 a 17 palců. Série Stealth je také dostupná ve verzích Studio, které zahrnují Stealth 14 StudioStealth 16 Studio a Stealth 17 Studio.

Stealth 14 Studio, Stealth 16 Studio a Stealth 17 Studio mají novou konstrukci z hořčíkové slitiny, která dodává notebookům odolnost a zároveň je zachovává tenké a lehké. 

Stealth 14 Studio je k dispozici s možnostmi GPU až po RTX 4070 Laptop GPU a využívá systém MSI Vapor Chamber pro vysoce účinné chlazení. Notebook také nabízí diskrétní GPU MUX přepínač pro extrakci každého výkonu z RTX 4070.

Stealth 16 Studio představuje zvukovou lahůdku se systémem Dynaudio se šesti reproduktory, takže své výtvory můžete slyšet v nedotčené kvalitě. Stealth 16 Studio má také schopnost používat diskrétní GPU MUX a může se pochlubit vynikajícími tepelnými výkony díky designu sdílené heatpipe MSI CoolerBoost 5.

MSI Cyborg 15: Předefinování každodenního hraní

Společnost MSI se vždy snažila zpřístupnit hry všem bez ohledu na rozpočet. Inovace ve výkonu a efektivitě CPU a GPU znamenají, že vysoce výkonné hraní nyní proniká do ještě nižších cenových hladin.

MSI Cyborg 15 je vyvrcholením těchto pokroků. Koncepční umělec Paul Cheptea navrhl Cyborg 15 způsobem, který naplňuje touhy cílové skupiny.

Cyborg 15 nabízí až procesor Intel Core i7-13620H 13. generace, GPU notebooku Nvidia GeForce RTX 4060 a 144 Hz displej na úrovni IPS – to vše dohromady nabízí hvězdný herní zážitek a zvýšenou produktivitu. 

Společnost MSI navíc také aktualizovala oblíbené řady KatanaSword a Pulse nejnovějšími vnitřnostmi, včetně vyhrazeného samostatného přepínače GPU MUX, takže hráči bez ohledu na rozpočet nemají nouzi o vynikající možnosti.

Podívejte se na MSI Cyborg 15 zde

S přechodem na procesory Intel 13. generace a grafiku Nvidia GeForce RTX 40 Series nabízí řada notebooků MSI pro rok 2023 pro hry, tvorbu obsahu a produktivitu největší skok ve výkonu, jaký jsme za dlouhou dobu viděli.

Článek MSI představilo nové notebooky pro rok 2023 s obřím skokem ve výkonu a estetice se nejdříve objevil na GAME PRESS.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno