Nejnovější Galaxy S23 Ultra od Samsungu  obsahuje výkonnější verzi Snapdragonu 8 Gen 2

Na první pohled se to nemusí zdát moc, dokud neuvidíte rozdíl ve výkonu, který může nejnovější vlajková loď dosáhnout, zejména proti Galaxy S22 Ultra z minulého roku.

YouTube kanál Coisa de Nerd představil všechny modely Galaxy S23, včetně špičkového Galaxy S23 Ultra. Stejně jako při provádění výkonnostních testů byl nejnovější a nejlepší Samsung spárován s loňským Galaxy S22 Ultra s Exynos 2200, který získal spoustu kritiky za svůj výkon a problémy s tepelným škrcení. Je působivé, jak velký rozdíl ve změně čipu může zlepšit výkon, jak ukázal test 3DMark Wild Life Extreme.

Tento konkrétní test zatěžuje grafický procesor, a jelikož se dříve ukázalo, že Snapdragon 8 Gen 2 je o 45 procent rychlejší než Exynos 2200 v Geekbench 5, každý by si myslel, že v testu 3DMark Wild Life Extreme uvidí podobné výsledky. To je ale špatně, protože Galaxy S23 Ultra získal skóre 3 873, což je více než dvojnásobek skóre, které získal Galaxy S22 Ultra s 1 912 body.

Účinnost Snapdragonu 8 Gen 2 ve spojení s chladičem s parní komorou Galaxy S23 Ultra pravděpodobně přispěla k lepšímu skóre, což znamená lepší spolehlivost výkonu i u nejnovější vlajkové lodi Samsung. Podíváme-li se na tato skóre, dalo by se s jistotou předpokládat, že zákazníci, kteří vlastní Galaxy S22 Ultra, nebudou mít problémy s přechodem na Galaxy S23 Ultra jen proto, aby získali tento výkon, protože je pozoruhodné, čeho tato generace dokázala dosáhnout.

Navzdory tomuto obrovskému výkonnostnímu rozdílu existuje jedna oblast, kde Exynos 2200 ve skutečnosti poráží Snapdragon 8 Gen 2, a to je ray tracing. Bez ohledu na to se můžete podívat na celé video výše a dejte nám vědět, co si o těchto vylepšeních myslíte.

2 KOMENTÁŘE

  1. Přijde vám skoro stejná jako loni? Omyl! Samsung Galaxy S23 Ultra nás překvapil snad ve všech ohledech. 🤩

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno