Zaváděcí akce Samsungu na nové smartphony Galaxy S23 Ultra, které se celosvětově představily minulý týden na akci Galaxy Unpacked 2023 v San Franciscu, má v České republice nebývalý ohlas.

Během několika dní byly zásoby zařízení s vnitřní pamětí 1TB v rámci předobjednávek ve všech značkových obchodech Samsung i na eshopu www.samsung.cz zcela rozebrány.

Samsung v rámci této akce nabízí telefony s vyšší kapacitou za cenu zařízení s nižší kapacitou, čímž se snaží zákazníkům kompenzovat cenový nárůst. Zájemci tedy za Galaxy S23 Ultra 1TB zaplatí cenu jako za Galaxy S 23 Ultra 512GB a za telefon Galaxy S 23 Ultra 512GB jako za Galaxy S 23 Ultra 256GB.

„Obrovský zájem o novou vlajkovou loď prémiových smartphonů Galaxy S nás nesmírně těší. Je vidět, že uživatelé v Česku si cení telefonů s větší kapacitou úložiště a uvítali letošní zajímavý předobjednávkový bonus,“ říká Tomáš Balík, ředitel divize mobilních zařízení společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Předobjednávky na nové smartphony pokračují, v průběhu února ale může docházet kvůli velkému zájmu k nedostatku Galaxy S23 Ultra 512GB.

Pokud se pro nový Samsung Galaxy S23 Ulztra rozhodnete, potom můžete také využít výkupního bonusu v hodnotě 3000 k ceně vašeho stávajícího zařízení. Navíc exkluzivně pouze na e-shopu samsung.cz pak mohou obdržet také 10 % slevu na další nákup v bodech Samsung Rewards.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno