Společnost DJI oznámila svůj velmi opěvovaný dron Mini 2 SE s množstvím vylepšení oproti originálu.

Nejnovější dron přichází s víceméně stejným designem jako jeho předchůdce s vylepšenými vnitřnostmi, takže začátečníci z něj mohou vytěžit maximum. 

Dron je základním doplňkem řady DJI, který je vynikající volbou pro každého, kdo chce prozkoumat vzdušný prostor. Pokud jde o design, DJI Mini 2 SE má stejný design jako jeho předchůdce. Je skladný a vhodný na cesty. Co je nového, Mini 2 SE nyní přichází s přenosovým systémem OcuSync 2.0 od DJI, což znamená, že dron může létat s dvojnásobným dosahem než původní Mini SE. Nyní bude dron přenášet video na větší vzdálenosti až 10 km.

Co se týče výdrže baterie, DJI Mini 2 SE dokáže létat 31 minut na jedno nabití. Oproti originálu nabízí Mini 2 SE pouze jednu minutu letu navíc. Váží méně než 249 gramů, takže je docela lehký na cesty a skladný. 

Pokud jde o kameru, DJI Mini 2 SE má stejný snímač jako Mini SE. Je vybaven trojosým gimbalem s 1/2,3palcovým CMOS snímačem, který je schopen zachytit 2,7k video a 12MP fotografie. Celkově vzato je nový dron DJI skvělou volbou pro začátečníky. Hlavním vylepšením je tentokrát dosah letu a přenos videa. Více podrobností si můžete prohlédnout zde.

Pokud máte zájem, Mini 2 SE bude k dispozici od příštího měsíce, jeho startovací cena je 369 dolarů, k dispozici bude také Fly More Combo, které bude stát 519 USD. 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno