Gorilla Glass Victus 2 na Galaxy S23 Ultra údajně poskytuje ochranu proti pádu z výšky až 1 metru na beton a až 2 metrů na asfalt. Bohužel však sklo je údajně náchylné na poškrábání a to i při nošení v kapse.

Jeden z prvních majitelů špičkové vlajkové lodi Samsungu tvrdí, že zařízení utrpělo „mikrooděrky“, a to když jej měl v kapse.

Zajímavé je, že v kapse údajně uživatel neměl klíče ani mince, ale jen další mobilní zařízení. @AdamJMatlock na Twitteru ukazuje jak jeho nový telefon Galaxy S23 Ultra utrpěl drobné škrábance při cestě do obchodu. Přestože Galaxy S23 Ultra vydrží ohýbání, pálení a další hrubé zacházení, tak se zdá, že jeho největším nepřítelem jsou ostré předměty.

Je možné, že v kapsách @AdamJMatlock mohly být nějaká zrnka písku, což způsobilo ty drobné škrábance na Galaxy S23 Ultra, protože písek má extrémně abrazivní vlastnosti. V každém případě by se Corning a Samsung měli na tuto záležitost podívat pečlivěji, protože pokud bude hlášeno více takových případů, korejský gigant možná bude muset nabídnout bezpodmínečné náhrady.

Majitel uvádí, že se tento problém objevil během jediného dne, přičemž se o svůj Galaxy S23 Ultra staral jak o dítě. Jak se zdá, tak Corning pravděpodobně upřednostnil ochranu proti pádu namísto poškrábání.

@AdamJMatlock v tomto tweetu neuvedl, zda má v úmyslu obrátit se s tímto problémem na Samsung.

Pokud si však plánujete objednat Galaxy S23 Ultra, určitě vám doporučujeme investovat pár stovek do některé z vysoce kvalitních ochranných fólií. V opačném případě byste toho mohli později litovat. 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno