Samsung byl jednou z prvních značek, které před více než deseti lety uvedly na trh smartphone s vestavěným projektorem, a nová patentová přihláška naznačuje, že se značka snaží tuto funkci rozšířit na svá nositelná zařízení. 

Hodinky Samsung Galaxy s vestavěným projektorem se objevily v patentové přihlášce ukazující koncept zařízení, které může přenášet informace z vnější strany svého pouzdra na zadní stranu ruky uživatele.

Na základě popisu patentu obsahuje bit projektoru několik čoček a LED zářičů seřazených do oblouku. Bude schopen zrcadlit hlavní obrazovku a promítat obrázky a videa na vaší ruku. Patent popisuje, že malý projektor by byl schopen „zobrazovat informace, které se liší od informací zobrazených na zobrazovacím modulu“.

Některé z popsaných případů použití zahrnují promítání a vysílání a multimediálního obsahu. Samsung také popisuje, že LED diody uvnitř projektoru by mohly za chodu upravovat svůj jas a ohniskovou vzdálenost, aby bylo zajištěno optimální zobrazení. Můžeme jen doufat, že uvidíme více informací a funkční prototyp této patentové přihlášky, i když stejně jako u všech patentů neexistuje žádná jistota, že Samsung bude aktivně pokračovat v tomto úsilí.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno