Uživatelé Facebooku a Instagramu brzy dostanou novou možnost placeného ověřeného odznaku v podobě Meta Verified. 

Předplatné ve výši 12 $ měsíčně na webu a 15 $ měsíčně na iOS a Android poskytne uživatelům modrou fajfku vedle názvu účtu pro lepší viditelnost při vyhledávání, komentářích a doporučeních spolu s ochranou proti předstírání identity, prioritní zákaznickou podporou a exkluzivními funkcemi.

Jakmile uživatel požádá o Meta Verified, bude muset potvrdit svou identitu prostřednictvím vládního ID, které se shoduje s profilovým jménem a fotkou jeho účtu. Účty musí také splňovat požadavek na minimální aktivitu pro předchozí historii odesílání a vlastníkovi musí být alespoň 18 let. Firmy zatím nemají nárok na Meta Verified.

Velkým doplňkem nového ověřeného plánu je proaktivní sledování předstírání identity účtu, což je velký problém na všech platformách sociálních médií. Uživatelé s ověřením Meta také získají exkluzivní nálepky pro příběhy a 100 hvězdičkových tokenů (digitální měna Meta) měsíčně, které se používají k hodnocení tvůrců na Facebooku. Dříve ověřené účty na Facebooku a Instagramu prostřednictvím starých požadavků na autenticitu nebudou změněny.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno