Společnost vivo dnes s potěšením oznamuje, že na evropský trh uvádí svou nejnovější vlajkovou loď vivo X90 Pro.

Třetí generace chytrého telefonu, který vzešel z globálního partnerství společností vivo a ZEISS, přináší výrazné navýšení výkonu pomocí dvou procesorů a především vylepšené schopnosti fotografie i díky využití umělé inteligence.

Na vrcholu specifikací stojí největší foto snímač na trhu a nový čip pro zpracování obrazu vivo V2, pomocí kterých se má nové vivo X90 Pro dostat mezi nejlepší foto smartphony na trhu.

vivo X90 Pro disponuje největším jednopalcovým upraveným obrazovým snímačem IMX989. V porovnání s ostatními zařízeními s jednopalcovým snímačem nabízí tento 50Mpx fotoaparát vysokou světelnost f/1,75 a 3,2 μm velké pixely v konfiguraci 4v1. Umožňuje větší příjem světla na jeden pixel a tím jasnější a ostřejší snímky. Fotosenzitivní plocha snímače byla oproti loňské vlajkové lodi vivo X80 Pro zvětšena o 77 % a kapacita příjmu světla zvýšena až o 43 %.

Nový model X90 Pro podporuje 120W Dual-Cell FlashCharge, který v kombinaci s 4870mAh baterií zvyšuje rychlost nabíjení i výdrž baterie. X90 Pro nabízí dva režimy nabíjení: režim rychlého nabíjení a vyvážený režim. V režimu rychlého nabíjení lze X90 Pro nabít na 50 % kapacity za 8 minut a 10 sekund. Vyvážený režim je ideální pro každodenní nabíjení, kdy se baterie zcela nabije za 29 minut.

„Jsme nadšeni, že můžeme do Evropy přivézt náš nejnovější vlajkový telefon vivo X90 Pro. Smartphone kombinuje špičkové zobrazovací technologie zajištěné partnerstvím se společností ZEISS a nejnovější výpočetní technologie vyvinuté jak společností vivo, tak ve spolupráci se společností MediaTek. vivo X90 Pro byl koncipován tak, aby překonal ty nejnáročnější výzvy v oblasti fotografování a natáčení videí, včetně scén natáčených při slabém osvětlení. Velmi se těšíme na zpětnou vazbu od zákazníků a partnerů a jsme přesvědčeni, že nový člen řady X se opět zařadí mezi nejlepší fotomobily v oboru,“ uvedla Gabriela Roušarová, marketingová manažerka českého zastoupení společnosti vivo pro Českou republiku.

Nový smartphone vivo X90 Pro je možné od dnešního zakoupit u maloobchodních prodejců za cenu 26 999 Kč. V rámci startovací nabídky, která trvá od 22.2.-2.3., obdrží každý nakupující jako dárek sluchátka TWS 2 ANS v hodnotě 2 999 Kč potlačující okolní hluk.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno