Poměrně nedávno jsme dostali první zvěsti, že Samsung pracuje na Galaxy S23 FE a plánuje jej uvést na trh někdy během 3. čtvrtletí roku 2023. Nyní víme jakým čipsetem by mělo být zařízení osazeno.

Telefony Samsung Fan Edition hrají významnou roli v sestavě společnosti, protože nabízejí kupujícím výkon srovnatelný s vlajkovou lodí, ale za velmi přijatelnější cenu.

Například Galaxy S20 FE zaznamenal obrovský úspěch , protože přišel se stejnou čipovou sadou jako dražší modely a totéž se stalo s Galaxy S21 FE, ale zde Samsung navýšil cenu, což zařízení lehce podkoplo nohy.

Podle nejnovějšího úniku Samsung vybaví Galaxy S23 FE SoC Snapdragon 8+ Gen 1, který je o jednu generaci starší než čipsety dodávané v Galaxy S 23, Galaxy S23+ a Galaxy S23 Ultra.

Únik uvádí, že toto rozhodnutí učinila společnost Samsung, aby zjevně upravila cenu, která by mohla být nižší než u S21 FE. Na druhé straně to může znamenat jisté zklamání pro fanoušky, kteří možná věřili, že by mohli dostat standardní Snapdragon Gen 2.

To by však nemělo být příliš překvapivé, protože problém s nedostatkem čipů je stále velmi reálný a Samsung musí tuto překážku nějak obejít. Minule se společnost rozhodla, že zdraží, tentokrát mohla jít jinou cestou a nejnovější čip prostě nezahrnout.

o však neznamená, že to, co kupující dostanou, bude málo výkonné nebo špatné. Snapdragon 8+ Gen 1 by měl být dostatečně výkonný, aby vydržel bez problémů alespoň minimálně další 3 roky. Očekáváme, že Galaxy S23 FE bude jedním z nejlepších Android telefonů v roce 2023  a nemůžeme se dočkat návratu Fan Edition!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno