Nyní, když jsme skončili s uvedením řady Galaxy S23, lze s jistotou říci, že všechny oči jsou nyní upřeny na nadcházející vlajkovou loď společnosti Samsung – Galaxy Z Fold 5 a Galaxy Z Flip 5

Za posledních pár dní jsme se dozvěděli nějaké informace o chystaných skládacích telefonech a v nadcházejících měsících můžete očekávat ještě více. Dnes jsme o připravovaném skládacím telefonu zjistili něco, co potěší všechny uživatele.

Podle renomovaného zdroje bude Galaxy Z Fold 5 tenčí než jeho předchůdce, což je skvělá zpráva, protože skládací telefony se staly notoricky známé tím, že jsou tlusté. Již jsme věděli, že Samsung se snaží pro svůj pant použít mechanismus „kapky“ nebo kapky vody, ale zdroj nám nakonec říká, co dostaneme.

Kromě toho, že je Galaxy Z Fold 5 tenčí, nebude mít žádné mezery mezi displejem. To znamená, že když zařízení složíte, bude zcela zarovnané, bez jakýchkoliv mezer. To byl vždy jeden z největších problémů se skládacími telefony Samsung, ale nyní se zdá, že to nebude problém. Kromě toho také víme, že panty s vodní kapkou budou na Galaxy Z Fold 5 a Z Flip 5 a oba telefony budou mít také hodnocení IPX8.

Zdroj také tvrdí, že Galaxy Z Fold 5 bude mít v zavřeném stavu pouhých 13 mm, což je působivé číslo ve srovnání s jeho předchůdcem, který je jen o málo méně tlustší než 16 mm. Celková velikost zařízení však zůstane stejná, což by neměl být problém vzhledem k tomu, jak je velikost již perfektní.

Ačkoli to zdroj neodhalil, víme, že Galaxy Z Fold 5 bude obsahovat Snapdragon 8 Gen 2 pro Galaxy, spolu s podobnou sadou specifikací jako nejnovější řada Galaxy S23. Smutnou zprávou je, že navzdory velkému zájmu fanoušků nebude mít nejnovější skládací zařízení slot pro S Pen kvůli konstrukčním omezením.

Samsung se připravuje na odhalení obou skládacích telefonů na akci Galaxy Unpacked, která by se měla konat někde mezi srpnem a zářím. Stejně jako minulý rok můžete také očekávat, že společnost oznámí nové Galaxy Watch 6 a možná i pár nositelných zařízení.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno