Honor na MWC oznámil své další vlajkové telefony, řadu Magic 5, pod heslem „Uvolněte kouzlo“.

Telefon se vyznačuje rozpoznatelným a docela krásným designem s centrálním fotoaparátem v kruhovém tvaru. Honor tento design nazývá „Star Wheel Triple Camera“ a je skutečně okouzlující.
Telefon je zakřivený pro pohodlné držení – má symetrické dvojitě zakřivené tenké rámečky. Kromě toho má Magic 5 Pro hodnocení odolnosti vůči vodě a prachu IP68 jako všechny nejlepší telefony Android. Je k dispozici v pěti barevných variantách: Glacier Blue, Meadow Green, Coral Purple, Orange a klasický černý odstín.
Když otočíme telefon, máme k dispozici krásný 6,81palcový LTPO displej. Displej přichází s novou technologií, která zajišťuje, že při používání, zejména v noci, neunavíte oči. Technologie dynamického stmívání simuluje přirozené světlo, takže vaše oči nebudou unavené při čtení článku nebo sledování videa. 
Telefon má novou technologii, která zajišťuje pohodlí při sledování – mění barvu displeje, aby se snížil dopad na spánek. Simuluje také dynamické změny přirozeného světla.

Fotoaparát Honor Magic 5  Pro

Telefon je dodáván s 50MP širokoúhlým fotoaparátem, 50MP ultraširokoúhlým fotoaparátem a periskopickým zoomem, opět 50MP. Kamera se zoomem je schopna získat 100x digitální zoom. Na druhou stranu má 3,5x optický zoom. Hlavní fotoaparát je vybaven OIS (optická stabilizace obrazu) a světelností F/1,6 pro jasné fotografie.

Zde je několik ukázek z prezentace Honor.

Honor říká, že verze Pro také obsadila první místo v globálním hodnocení fotoaparátů DXOMARK a získala 152 bodů. Fotoaparát je vybaven zvětšenou velikostí snímače pro lepší snímky za různých světelných podmínek. Zoomové kameře pomáhá Ultra Fusion Computational Optics, což je v podstatě alogirthm, který zlepšuje čistotu obrazu při 3,5x-100x zoomu.
Můžete vidět, že Honor se umí pochlubit, pokud jde o skvělé schopnosti fotoaparátu, a tyto specifikace jsou na papíře skutečně působivé. Budeme si muset počkat a otestovat jej, abychom si byli jisti, zda je telefon skutečně schopen poskytovat takové výsledky, ale vše zní velmi slibně.

Hardware

Honor Magic 5 Pro přichází se špičkovým čipem Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, který je vlajkovou lodí. Honor má vyhrazenou infrastrukturu antén Wi-Fi a Bluetooth, která podle společnosti zajišťuje 200% zvýšení výkonu Wi-Fi a 30% snížení latence.

Magic 5 Pro přichází s velkorysou 5 100 mAh baterií. Honor také představil špičkovou technologii křemíkových uhlíkových baterií. Podle společnosti tato technologie umožňuje o 12,8 % více baterie.
Pokud jde o nabíjení, 5 Pro podporuje 66W drátové a 50W bezdrátové Honor SuperCharge.

Honor Magic 5

Pro je doplněno také „vanilkovým“ Magic 5. Vyznačuje se supertenkým designem a stejným zakřiveným displejem s technologií pro pohodlí očí jako Pro. Honor Magic 5 má 54MP hlavní fotoaparát (telefon je dodáván se systémem tří fotoaparátů), který také podporuje algoritmus fotoaparátu Falcon stejně jako jeho větší sourozenec. Pod kapotou je také procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2.
Magic 5 i Magic 5 Pro používají MagicOS 7.1 založený na Androidu 13.

Cena a dostupnost řady Honor Magic 5

Pokud jde o cenu, Honor Magic 5 8 GB RAM + 256 GB úložiště stojí 899 EUR, zatímco Honor Magic 5 Pro je k dispozici za 1 199 EUR s 12 GB RAM a 512 GB úložištěm. Jakmile budeme vědět, že telefon se bude prodávat i u nás, budeme vás o tom informovat.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno