Návštěvníci MWC 23 se mohou těšit na telefony řady Samsung Galaxy S23 a s celý ekosystém propojených produktů a služeb.

Společnost Samsung Electronics představuje návštěvníkům veletrhu Mobile World Congress (MWC) v Barceloně své nejnovější produkty a služby, například telefon Galaxy S23 Ultra nebo notebook Galaxy Book3 Ultra. Na stánku Samsungu si návštěvníci budou moci nejnovější inovace řady Samsung Galaxy prohlédnout a vyzkoušet v praxi v rámci atraktivní interaktivní prezentace.

V Samsungu jsme přesvědčeni, že budoucnost inovací v rámci řady Galaxy spočívá v důrazu na udržitelnost a v otevřené spolupráci s partnery,“ říká TM Roh, prezident a ředitel mobilní divize Samsung Electronics. „Na letošním veletrhu MWC s radostí předvedeme, jak nejnovější modely typu Galaxy S23 Ultra nebo Galaxy Book3 Ultra rozšiřují možnosti uživatelů a vylepšují jim každodenní život.“

Nejnovější inovace od Samsungu vytvářejí nový standard pro špičkové mobilní zážitky – oproti minulosti je ještě vylepšují díky stále většímu a propracovanějšímu ekosystému výrobků i služeb. Na veletrhu MWC 2023 Samsung předvádí, jak tyto inovace fungují v telefonech řady Galaxy S23 s vynikajícím fotoaparátem v udržitelném provedení.

Špičkový systém fotoaparátů v řadě Galaxy S23 dává uživatelům podstatně víc možností, jak uplatnit kreativní představy a vytvářet fotografie i videozáznamy ve špičkové kvalitě. Návštěvníci stánku Samsungu si mohou vyzkoušet, jak se fotografuje a natáčí s novou vlajkovou lodí Galaxy S23 Ultra, včetně záběrů téměř v naprosté tmě. Mohou se na vlastní oči přesvědčit, že snímač s technologií Adaptive Pixel a neuvěřitelným rozlišením 200 megapixelů dokáže zachytit opravdu neuvěřitelné množství detailů, případně zjistí, jak technologie AI Stereo Depth Map pomáhá při fotografování portrétů. Telefony řady Galaxy S23 se vyznačují vůbec nejvyšším výkonem a nejrychlejšími reakcemi v historii, ať už fotografujete, natáčíte nebo hrajete hry.

Spolupráce s partnery je vidět po celém výstavním areálu

Samsung vyznává hodnoty otevřené spolupráce se špičkovými partnery – je to nejlepší způsob, jak poskytnout uživatelům skutečně jedinečné zážitky. Na letošním ročníku MWC jsou výsledky této spolupráce vidět na nejrůznějších místech celého výstavního areálu. Návštěvníci si mohou například vyjít na Android Avenue (mezi halami 2 a 3) a zjistit, jaké ekologické materiály Samsung při výrobě telefonů řady Galaxy S23 použil, upravit si na telefonech zvuky notifikací a udělat si selfie hodinkami Galaxy Watch5. Samsung je přítomný i na stánku společnosti Qualcomm’s (hala 3, 3E10), kde se návštěvníci mohou přesvědčit o kvalitě nové technologie Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy u modelu S23 Ultra. Na stánku Samsung Display (hala 2, 2K40) se zase budou předvádět odolné vlastnosti skla Ultra Thin Glass (UTG), jímž je vybaven model Galaxy Z Fold4. K vidění budou i vynikající displeje Dynamic AMOLED 2X s jasným obrazem a živými barvami, jak je známe z notebooků řady Galaxy Book3.

 

Představení nových produktů se Samsung chystá oslavit i masivní reklamní kampaní na telefony řady Galaxy S23, notebooky Galaxy Book3 a další zařízení Galaxy na různých místech výstaviště Fira Barcelona Gran Via, zejména na obřích billboardech, u hlavního vchodu a na bannerech ve venkovním prostoru.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno