Od vydání v roce 2015 odvedlo Cities: Skylines skvělou práci při přenášení pochodně, kterou upustily EA a Maxis, když opustily Sim City, a staly se jednou z trvale nejoblíbenějších her vydávaných společností Paradox Interactive

Od jeho prvního vydání bylo vydáno bezpočet rozšíření Cities: Skylines a DLC balíčků, ale o skutečném pokračování nepadlo ani slovo. Bylo pokračování vůbec nutné, divili se mnozí.

Během včerejší Paradox Announcement Show, bylo Cities: Skylines II oficiálně odhaleno. Herní detaily Cities: Skylines II, které vyvinuli tvůrci série Colossal Order, zůstávají poněkud vágní, protože odhalený trailer byl velmi filmový. Zdálo se však, že to prozrazuje věci jako dynamický systém ročních období a počasí, schopnost stavět velké mrakodrapy a další. Níže se můžete podívat na první trailer k Cities: Skylines II.

Stránka Steam pro Cities: Skylines II je již spuštěna a poskytuje několik dalších detailů. 

“Vytvářejte a spravujte své vlastní město bez omezení. Cities: Skylines II nabízí hlubokou simulaci a živoucí ekonomiku, která bude výzvou pro vaše rozhodovací schopnosti a umožní vám budovat města svých snů. Připravte se na nové epické měřítko v nejrealističtější budovatelské hře.

Zde se vaše město bude vyvíjet a reagovat na vaše rozhodnutí. Dynamický a neustále se měnící svět, který je náročný i obohacující. Využijte svou kreativitu a schopnosti strategického plánování k tomu, aby se vaše město rozrostlo v prosperující metropoli, která přiláká podniky, obyvatele i turisty. Od obytných čtvrtí až po rušná centra města, možnosti jsou nekonečné. Procházejte složitosti řízení města a držte krok s potřebami a požadavky svých občanů. Sledujte, jak se vaše město postupem času rozrůstá a mění. S úžasnou grafikou, která je stejně krásná jako detailní, Cities: Skylines II oživí vaše město.”

Cities: Skylines II vychází na PC, Xbox Series X/S a PS5 někdy v roce 2023. 

Článek Cities: Skylines II oznámeno, hra vyjde letos na PC, XSX a PS5 se nejdříve objevil na GAME PRESS.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno