Jak se zdá, tak rok 2023 bude skutečně rokem, kdy dojde k pořádnému nastartování trhu se skládacími telefony.

Očekává se, že před rokem 2024 dorazí tolik skládacích zařízení, a nejnovějším, který se také zapojí do boje je Xiaomi Mix Fold 3.

Podle zpravodajské stanice Weibo Digital Chat Station by jeden z největších telefonních gigantů se sídlem v Číně mohl oznámit svůj další skládací telefon někdy v srpnu, tedy ve stejnou dobu jako jeho předchůdce. Zajímavé je, že se to zcela jistě bude shodovat s odhalením Galaxy Z Fold 5 a Galaxy Z Flip 5, které s největší pravděpodobností přijdou také letos v srpnu, takže Xiaomi rozhodně míří na Samsung.
I když tento skládací telefon Xiaomi pravděpodobně skončí jako model pouze pro Čínu, vždy existuje možnost, že by se mohl dostat i na jiné mezinárodní trhy. Předchozí skládací zařízení Xiaomi, jako je Mix Fold 2, se nikdy nedostalo mimo pevninskou Čínu a doufáme, že tento model to dokáže překonat.
Zatímco informace o Xiaomi Mix Fold 3 jsou velmi řídké, o tomto telefonu se říká, že přichází s nejnovějším a určitě nejlepším čipem pro telefony Android, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Kromě skvělého surového výkonu nabízí tento čip také stejně slušnou efektivitu. Superrychlé úložiště UFS 4.0 a LPDDR5X RAM s neznámou kapacitou také pravděpodobně udělají své na tomto telefonu. A konečně, pokud jde o displeje, je známo, že uvidíme obrazovky s hladkou obnovovací frekvencí 120 Hz, a to jak na vnitřní, tak na vnější straně.
Další podstatné detaily, jako je rozložení fotoaparátu, design pantů a celkový design exteriéru, ještě nebyly odhaleny a jsme si jisti, že podrobnosti se objeví, s blížícím se srpnovým datem vydání.
Vzhledem k rostoucí konkurenci ze strany společností jako Samsung, Google, Honor, Oppo a OnePlus, by rozhodně bylo zajímavé vidět, jak může Xiaomi přispět do segmentu skládacích zařízení, a doufejme, že Čínský gigant najde způsoby, jak přinést svá nejzajímavější zařízení na více mezinárodních trhů.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno