Dávno pryč jsou doby, kdy byl iPhone pouze ve dvou barvách. V současné době Apple opustil svou černo bílou ideologii a přijal barvy v celé své kráse, přičemž mnoho zařízení společnosti nyní přichází v nepřeberném množství odvážných odstínů.

Nejnovějším přírůstkem do duhového výběru iPhonu od Apple je žlutý iPhone 14 a iPhone 14 PlusSpolečnost oznámila brzké uvedení tohoto nového odstínu prostřednictvím blogového příspěvku na svých oficiálních stránkách Apple Newsroom.

Poněkud výrazná barevná varianta zajistí, že zařízení vynikne v přeplněné místnosti. S přidáním tohoto nového odstínu jsou nyní iPhone 14 a iPhone 14 Plus k dispozici v celkem 6 barvách: půlnoční, hvězdné světlo, (PRODUCT)RED, modrá, fialová a žlutá.

Pro informaci, Apple si vypěstoval zálibu ve vydávání exkluzivních barevných možností uprostřed obnovovacího cyklu iPhonu. Vzhledem k tomu, že řada iPhone 14 byla uvedena na trh začátkem září, přichází tento odstín uprostřed cyklu právě včas. Podle blogového příspěvku budou žluté iPhone 14 a iPhone 14 Plus dostupné ve více než 60 zemích, přičemž předobjednávky odstartují tento pátek (tj. 10. března). Všeobecná dostupnost bude krátce poté a to v úterý 14. března.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno