Motorola Edge 40 Pro se zatím objevila jen v některých benchmarkových výsledcích Geekbench, kde bylo potvrzeno, že je vybavena Snapdragonem 8 Gen 2. 

O něco později se to znovu objevilo na Google Play Console. A v obou případech byl smartphone téměř identický s Motorolou X40! Symbol „X“ lze v moderní východní popkultuře číst jako roh, hrana, tedy edge. Jinými slovy, není to vůbec žádné překvapení, vzhledem k tomu, že se to již nějakou dobu děje s telefony Moto, které se dočkaly globálního vydání.

Co je však nové, je tato série renderových obrázků, které prominentní leaker Evan Blass sdílel online. Má solidní výsledky v tom a zatím se nemýlil, takže nebude překvapením, když uvidíme, že se obrázky skutečně objeví i na oficiálních stránkách Motoroly. ,

Jaké jsou specifikace Moto Edge 40 Pro?

Kvůli konvencím pojmenování mezi různými regiony se může Moto Edge 40 Pro dokonce objevit s názvem Moto Edge+ (2023). Co pro vás však můžeme udělat právě teď, je ukázat seznam specifikací, o kterých se mluví:

  • 6,7” OLED obrazovka s obnovovací frekvencí 165 Hz
  • Zakřivené okraje
  • CPU Snapdragon 8 Gen 2
  • 12GB RAM
  • Baterie 4 600 mAh s 125W rychlým nabíjením
  • Trojitý kamerový systém, který se skládá z:
    ○ 50MP hlavní snímač
    ○ 50MP ultraširokoúhlý
    ○ 12MP kamera se zoomem
  • 60MP děrovací selfie kamera
  • Stereo reproduktory s technologií Dolby Audio
  • Odolnost IP68, což znamená, že je prachotěsný a dokáže bez problémů odolat čisté vodě při pokojové teplotě

Celkově Moto Edge 40 Pro — nebo Moto Edge+ 2023 — zní na papíře skvěle. Samozřejmě byste neměli počítat s tím, že se jedná o přesné specifikace, které skončí v zařízení při vydání, protože je zatím nemáme potvrzené společností Motorola. Na smartphonu obecně není nic výjimečného, ​​takže podle všeho se můžeme těšit na další skvělou vlajkovou loď od Motoroly pro rok 2023. Extrémně vysoká obnovovací frekvence je jistě pozoruhodná a 125W rychlé nabíjení je vždy skvělé. Celkově to vypadá jako důstojný nástupce Moto Edge Plus z roku 2022.

V tuto chvíli nemáme žádné oficiální informace o možném datu vydání nebo plánované události spuštění. Jakmile je budeme mít, budeme vás informovat.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno