Samsung Galaxy Z Flip 4 je možná nejoblíbenějším skládacím telefonem na trhu, ale zaznamenává zvýšenou konkurenci ze strany vynikajících véček, jako je Oppo Find N2 Flip, takže Samsung bude muset zareagovat vylepšeními s Galaxy Z Flip 5.

Hlavní z nich bude nový a zvětšený venkovní displej, aby odpovídal tomu, co Oppo nabízí na svém debutovém véčkovém telefonu se skládacím displejem. Zřejmě dojde k dalšímu vylepšení specifikací Galaxy Z Flip 5.

Místo toho, aby usnul na vavřínech s hardwarem fotoaparátu, spolehlivý tipér tvrdí, že Samsung se chystá upgradovat hlavní senzor fotoaparátu Galaxy Z Flip 5. Bohužel tento upgrade nezahrnuje zvýšení rozlišení senzoru nad 12MP, které je nyní k dispozici na Galaxy Z Flip 4.

To může znít trochu jako zklamání, vzhledem k tomu, že konkurence je již u 50MP snímačů Sony IMX pro hlavní fotoaparáty na jejich véčkových telefonech. Zůstává však otevřené, jakou aktualizaci Samsung připravil pro hlavní 12MP fotoaparát Z Flip 5.
I když nemusí nabídnout zvýšené rozlišení, Samsung se může rozhodnout pro větší snímač a velikost pixelů, což by zlepšilo schopnosti fotoaparátu Z Flip 5 při slabém osvětlení, všechny ostatní věci jsou stejné. 
Na druhou stranu, pokud se Samsung rozhodne plně vyrovnat konkurenci a vydá Flip 5 s obřím pro véčkové standardy 3″+ externím displejem, prostor pro umístění většího snímače se ještě více zúží. 
Upgrade by pak mohl být ve formě novější generace snímačů s více funkcemi, ale za pár měsíců budeme vědět přesně s čím Z Flip 5 přijde.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno