Asus se připravuje na představení svého dalšího herního smartphonu, Asus ROG Phone 7, podle nedávného seznamu TENAA, který si všiml Mysmartprice

Čínská certifikační agentura (která je podobná FCC v USA) zveřejňuje seznamy telefonů, které se blíží k oficiálnímu spuštění, takže můžeme očekávat, že se ROG Phone 7 brzy dočkáme. Stejně jako u ROG Phone 6 se očekává, že Asus uvede na trh několik modelů, s největší pravděpodobností vanilkový ROG Phone 7, Ultimate verzi a ROG Phone 7D. Pojďme se podívat, co by nám tento seznam TENAA mohl říct o skutečném telefonu. No, není to moc.

Seznam Asus ROG Phone 7 TENAA

Výpis říká, že Asus ROG Phone 7 bude mít 5 850 mAh baterii. Toto číslo bude v konečném technickém listu zaokrouhleno nahoru na typickou kapacitu 6 000 mAh. To není velké překvapení, protože poslední generace telefonů ROG měla také stejnou kapacitu baterie.

Můžeme také vidět číslo modelu telefonu: AI2205_B. Když se podíváme na předchozí čísla modelů a frekvence GSM uvedené v dokumentu, můžeme předpokládat, že by se mělo jednat o globální verzi telefonu. ROG Phone 7 bude mít celkem čtyři fotoaparáty, přičemž nejpravděpodobnější konfigurací bude jedna selfie kamera a trojitý kamerový systém na zadní straně.

Dále v seznamu TENAA najdeme některá pásma 5G, konkrétně n41, n78 a n79. Konečně, když se podíváme na štítky ve výpisu, můžeme tam vidět „Dual SIM“, což naznačuje schopnost telefonu pracovat se dvěma SIM kartami. Toto je poslední užitečná informace, kterou můžeme získat z certifikačních dokumentů, ale ROG Phone 7 a 7D se včera objevily na Geekbench, což zaplnilo některé další mezery v listu specifikací. Není překvapením, že ROG Phone 7 (a 7D) bude vybaven procesorem Snapdragon 8 Gen 2, taktovaným na 3,19 GHz, spárovaným s 16 GB RAM a systémem Android 13. Další kousek skládačky pochází z certifikačního dokumentu 3C, který ukazuje rychlost nabíjení ROG Phone 7 a je to 65 W.

Všechno výše uvedené vypadá docela věrohodně a také není nijak překvapivé, ale stále je tu několik neznámých, zejména ohledně obrazovky. Očekáváme, že ROG Phone 7 přijde s 6,8palcovým AMOLED displejem s obnovovací frekvencí 165 Hz a rozlišením FullHD+.

Opravdu nevíme, kdy bude ROG Phone 7 oficiálně představen, a na webu kolují smíšené informace o tomto tématu. Jedna fáma naznačovala, že se díváme na vydání ke konci roku, zatímco jiné úniky ukazují na Q2 nebo Q3 2023.

Specifikace Asus ROG 7

  • 6,85palcový Imerzivní AMOLED
  • Nastavení trojitého zadního fotoaparátu
  • Jedna přední kamera
  • Čipová sada Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
  • 16 GB RAM.
  • Výdrž baterie 6000mAh.
  • 65W kabelové rychlé nabíjení
  • Dual Sim
  • Více pásem 5G

Rádi bychom samozřejmě viděli další telefon ROG co nejdříve. ROG Phone 6 byl uveden na trh v červenci, takže vydání ROG Phone 7 ve čtvrtém čtvrtletí se zdá být docela pozdě. Doufejme, že seznam TENAA je předzvěstí dřívějšího vydání.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno