Rodina telefonů moto g přináší to, co je pro zákazníky společnosti Motorola nejdůležitější. V České republice je již dostupný moto g23.

Díky pozoruhodnému systému fotoaparátů mohou uživatelé zachytit všechny důležité okamžiky. Přichází též s pohlcujícím zvukem Dolby Atmos®, nádherným displejem a stylovým designem. Seznamte se s nejnovějším přírůstkem do rodiny Motorola.

Moto g23 – objevte své zaměření a pociťte sílu

S novým moto g23 zachytíte skvělé záběry. Díky hlavnímu fotoaparátu s rozlišením 50 MPx a technologií Quad Pixel jsou fotografie nádherně detailní i při slabém osvětlení. S technologií Quad Pixel totiž získají uživatelé 4x lepší citlivost při slabém osvětlení pro ostřejší a živější snímky. Toto zařízení je vybaveno i speciálním fotoaparátem Macro Vision, který dokáže 5 násobně přiblížit, takže uživatelé mohou vidět detaily, které by se standardním objektivem přehlédli.  S ultraširokoúhlým objektivem s úhlem záběru 125° se do záběru vejde 4x více než se standardním objektivem, přičemž dokáže dokonce vnímat hloubku, aby automaticky rozostřil pozadí a vytvořil tak úžasné portréty. Ať už jde o zachycení extrémně blízkého záběru, zhotovení nádherného portrétu anebo o pořízení úžasné fotografie při slabém osvětlení, tento fotoaparát zvládne všechno.

Prohlížejte si fotografie na ohromujícím displeji. Na 6,5-palcovém HD+ displeji s úzkými rámečky si můžete prohlížet fotografie s ostrými detaily. Nemluvě o tom, že toto zařízení disponuje rychlou obnovovací frekvencí 90 Hz, takže přepínání mezi aplikacemi, hraní her a scrollování je plynulé. Ať už používáte sluchátka nebo dva výkonné stereo reproduktory, díky technologii Dolby Atmos zažijete vícerozměrný zvuk všude okolo sebe.

Hrajte si anebo sledujte video celé hodiny a když bude třeba, v okamžiku smartphone dobijete. Moto g23 přichází s technologií rychlého nabíjení TurboPower™ 30W, které vám poskytne hodiny energie jen za několik minut. A díky velké baterii s dlouhou výdrží se uživatelé mohou osvobodit od elektrické zásuvky. Poslouchejte déle hudbu, realizujte dlouhé videohovory s přáteli a sledujte celé seriály. Zařízení disponuje také rychlým a pohotovým výkonem procesoru MediaTek Helio G85. Ten umožňuje nepřetržité streamování filmů, chatování s přáteli a nebo focení – ať už jde o cokoliv, moto g23 to vše zvládne.

Dostuponost a cena

Nový moto g23  je dostupný v barvách Pearl White, Steel Blue a Matte Charcoal s počáteční cenou 5599 Kč.Motorola, Moto

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno