Kromě několika (velmi) různých high-endů má Motorola v příštích několika měsících v přípravě minimálně dva zajímavé telefony střední třídy. 

Ty by mohly v podstatě kdykoli debutovat a připojit se k řadám loňských Moto G Stylus a G Power s vlastním vestavěným perem a masivní baterií jako klíčové prodejní body za nepochybně rozumné ceny.

Po neobvykle vágním úniku, pokud jde o specifikace před více než týdnem, je Moto G Power 5G (2023) dnes opět v centru pozornosti s několika dalšími detaily. Zatímco věci jako rozlišení obrazovky a obnovovací frekvence jsou stále zcela v utajení, zdá se, že název produktu konkrétně zmíněný Evanem Blassem odhaluje velmi důležitou a dříve neznámou vlastnost tohoto zařízení.
Správně, zdá se, že 2023 Moto G Power bude podporovat 5G, alespoň v jedné z potenciálně několika verzí. Moto G Stylus (2022) je k dispozici jak s 5G konektivitou, tak bez ní, takže bychom nebyli úplně šokováni, kdyby totéž platilo pro letošní G Power.
Moto G Power (2022) na druhou stranu přichází pouze v jedné 4G LTE limitované edici… technicky vydaná již v roce 2021, takže není úplně jasné, jestli tentokrát bude jeden nebo dva různé modely G Power. Je dokonce možné, že Blass nesprávně označil svůj nejnovější únik chybným štítkem 5G, i když něco takového se stane jen zřídka někomu s tak skvělými výsledky a bohatými zkušenostmi.
Zajímavé je, že tyto čerstvé rendery také vypadají trochu jinak než obrázky odhalené Stevem Hemmerstofferem, známým jako @OnLeaks, ve spolupráci s MySmartPrice začátkem tohoto měsíce. Dva ze tří zobrazovacích snímačů na zadní straně jsou nyní větší a modul fotoaparátu obsahuje text „potvrzující“, že primární snímač bude vybaven 50 megapixely a technologií čtyř pixelů.
To je opravdu vše, co v tuto chvíli „víme“ o Moto G Power 5G (2023), který si však pravděpodobně zachová 6,5palcovou velikost obrazovky a kapacitu baterie 5 000 mAh svého předchůdce bez podpory 5G, přičemž nepochybně zabalí mnohem výkonnější procesor než MediaTek Helio G37.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno