Značka Oppo může být stále pro některé zákazníky velkou neznámou, ale mnozí již slyšeli o OnePlus, dceřiné značce Oppo.1

Jak již bylo v minulosti několikrát řečeno, Oppo se v poslední době hodně zaměřuje na kvalitu, takže její produkty vypadají a působí velmi prémiově i přes dostupnou cenu. Očekává se, že další telefony společnosti, řada Find X6, budou odhaleny během několika dní, ale známý leaker Evan Blass nám opět poskytuje obrázky nejméně dvou telefonů před jejich oficiálním odhalením.

Find X6 a Find X6 Pro budou k dispozici ve třech barvách – Feiquan Green, Snowy Mountain Gold a Starry Sky Black, přičemž každá se může pochlubit působivým nastavením tří fotoaparátů s objektivem Hasselblad a koprocesorem MariSilicon společnosti Oppo. Hasselblad je jedním z nejrespektovanějších švédských výrobců fotoaparátů a fotografického vybavení. Jeho snímače jsou uvnitř některých z nejlepších digitálních fotoaparátů Sony, ale nedávno společnost uzavřela partnerství s výrobci smartphonů, jako jsou OnePlus a Oppo.

Řada OnePlus 9 je první smartphone, který obsahuje fotoaparáty vyrobené ve spolupráci s Hasselblad. Před rokem Oppo a Hasselblad oznámily tříleté partnerství na společném vývoji kamerových technologií pro řadu Find X6. První produkt s takovou technologií je Oppo Find X5, takže si dokážete představit, proč se těšíme na to, jak se technologie vyvinula.

Find X6 Pro bude pravděpodobně nejdražší ze série a říká se, že obsahuje 1palcový snímač Sony IMX989 spolu s ultraširokým a teleobjektivem IMX890. Na druhou stranu bude Find X6 obsahovat duální 50MP objektivy Sony IMX890. Model Pro bude vybaven procesorem Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, zatímco běžná verze bude vybavena čipsetem Snapdragon 8+ Gen 1.

Oba telefony Find X6 Series vypadají na papíře velmi dobře a prémiový povrch odhalený na těchto uniklých obrázcích nás ještě více zajímá. Bohužel, ani jeden se nedočká vydání mimo Čínu, alespoň prozatím.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno