Společnost Xiaomi v posledních několika letech dodává stabilní a konzistentní tok skvělých telefonů a téměř před měsícem vydala globálně svou nejnovější řadu vlajkových lodí, řadu Xiaomi 13. 

To zahrnuje Xiaomi 13 a Xiaomi 13 Pro, z nichž druhý je jedním z nejlepších telefonů s fotoaparátem roku 2023Jeden člen ale chyběl, Xiaomi 13 Ultra. Říká se, že Xiaomi 13 Ultra bude také globálně uveden, alespoň na základě toho, co řekl Ice Universe, což je obvykle spolehlivý zdroj informací. Vzhledem k nejnovějším informacím, které proklouzly internetem, možná nebudeme muset čekat příliš dlouho, abychom to zjistili, protože Xiaomi 13 Ultra by mohlo přijít již 17. dubna.

Na čínské sociální síti Weibo se objevil velmi legitimně vypadající propagační plakát, který odhaloval výše uvedené datum a také místní čas, kdy má údajně začít. Informace, které z tohoto obrázku získáváme, samozřejmě nejsou v žádném případě oficiální, takže by se neměly brát příliš vážně. To znamená, že jeho design vypadá docela v souladu s obvyklým vzhledem Xiaomi.

Stále opravdu nevíme, co by Xiaomi 13 Ultra mohlo představit. Je možné, že nabízí lepší přední kameru.

Jedním znepokojivým faktorem je, jak drahé by Ultra mohlo být, protože Xiaomi 13 Pro je již k dostání za velmi vysokou cenu začínající na 31.500 Kč. Pro srovnání, to je přibližně stejná cena jako za Samsungu Galaxy S23 Ultra (v určité konfiguraci). Otázkou tedy je, jak vysoká bude cena mobilního telefonu „Ultra“ od Xiaomi? Kdo ví, třeba to přinese něco, co změní trh.

2 KOMENTÁŘE

  1. Osobně odhaduju cenu o 2500-5000 tisíc vyšší. Měla by být prý jinačí technologie selfie kamerky (pinhole type, takže ještě menší průstřel) a měla by být prý i clona nad hlavním fotoaparátem. Podle mě tam bude ještě něco navíc aby dokázali obhájit cenu

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno