Řada Galaxy S23, de facto vlajková loď Samsungu pro rok 2023 a jeden z aktuálně nejlepších telefonů na trhu, si užívá svou slávu, ale korejský technologický gigant by pro nás letos mohl mít nachystáno mnohem více, než aktuálně očekáváme.

Podle nového úniku může mít Samsung v rukávu tajné skládací eso. V nedávném příspěvku na Twitteru, který poprvé popsal Sammobile ve svém článku, Yogesh Brar tvrdí, že Samsung by mohl vedle Galaxy Z Flip 5 a Galaxy Z Fold 5 uvést na trh třetí skládací zařízení.

Tipér, který má poměrně spolehlivé výsledky, pokud jde o Samsung, se zdá, že věří, že na obzoru by mohlo být zařízení Samsung „Tri-Fold“.

Na rozdíl od současné řady Z by se toto zařízení dalo složit na třikrát a mohlo by mít potenciálně mnohem větší flexibilní obrazovku. Samsung taková zařízení v minulosti předváděl, ale nikdy nekomentoval možný časový rámec uvedení na trh. Brar očekává, že se Samsung Tri-Fold dostane na trh ještě letos, ale tuto informaci je třeba brát s rezervou.

Nutno podotknout, že stále čekáme na Samsung Galaxy Tab FoldJe možné, že dotyčný „Tri-Fold“ není smartphone, ale ve skutečnosti první skládací tablet Samsungu. To je však v tuto chvíli čistě spekulací. Podle většiny informací to bude velký rok pro skládací zařízení Samsungu, přičemž řada Z konečně přichází s mnoha důležitými aktualizacemi. To zahrnuje odstranění mezery, konec záhybu a větší krycí obrazovku na Flip 5, mezi množství dalších vylepšení. Brar také zmiňuje, že „fanoušci FE by se měli poohlédnout jinde“, protože na rozdíl od předchozích zpráv „ve vývojovém řetězci není žádný Galaxy S23 FE“. Zda má ve svých předpovědích pravdu, se teprve uvidí.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno