Apple oznámil iOS 16 v červnu loňského roku s množstvím předních funkcí a změn. I když společnost právě vydala iOS 16.4 pro veřejnost, nikdy není příliš brzy na to začít spekulovat, co si pro uživatele přichystá další velká aktualizace. 

Apple uspořádá svou akci WWDC v červnu tohoto roku a představí iOS 17 spolu s dalšími aktualizacemi pro celou produktovou řadu. Nyní se uvádí, že iOS 17 bude velkou aktualizací s ohledem na množství nových funkcí, které přinese. Podívejte se, co byste měli očekávat od iOS 17 a kdy to Apple potenciálně oznámí.

Apple každý rok představuje nové funkce na pódiu na akci WWDC a postupně zavádí aktualizace v průběhu roku. Zatímco některé aktualizace jsou větší než jiné, Apple také zajišťuje, aby si jeho uživatelé užívali stabilní uživatelské zkušenosti s vylepšeními výkonu a opravami chyb a problémů. Dříve bylo oznámeno, že iOS 17 bude menší aktualizací oproti iOS 16, protože se zaměří hlavně na stabilitu a vylepšení s menšími novými funkcemi a změnami. Celkově vzato se předpokládalo, že jde o aktualizaci s důrazem na údržbu.

No, zdá se, že iOS 17 bude nakonec velkou aktualizací, protože Apple pracuje na různých předních doplňcích, na které byste se měli těšit. Podle Marka Gurmana Apple přidává do mixu nové funkce jako součást své nové strategie, která se táhne od pouhého zaměření na stabilitu a další vylepšení.

Podle průmyslového analytika bude iOS 17 otřásat některými funkcemi, které zahrnují některé z nejžádanějších doplňků. Vezměte na vědomí, že i když změny nemusí být tak velké jako nová domovská obrazovka s widgety nebo nová obrazovka uzamčení, budou mít několik pozoruhodných vylepšení, která nalákají uživatele. Gurman nesdílel seznam funkcí, o kterých se domnívá, že budou v tuto chvíli součástí aktualizace.

Zdroj: Apple

Vezměte na vědomí, že oznámení iOS 17 je ještě pár měsíců vzdálené a nejnovější přírůstky uvidíme brzy na akci společnosti WWDC. Kromě toho přinesl iOS 16 slušný podíl nových funkcí, ale bohužel postrádal kvalitu. Zpočátku aktualizace procházela chybami a problémy a Apple musel vydat následné aktualizace, aby tyto problémy odstranil. Jedním z hlavních problémů, se kterými se uživatelé setkávali bylo nadměrné vybíjení baterie a Applu trvalo několik měsíců, než to napravil.

Od nynějška, zatímco společnost přijímá novou strategii pro přidávání nových funkcí do mixu, doufáme, že vývojáři budou věnovat pozornost také opravám chyb pod kapotou a vylepšením celkového výkonu. Jakmile budou k dispozici další informace, podělíme se o další podrobnosti o funkcích iOS 17. Myslíte si, že by se měl Apple letos zaměřit pouze na údržbu iOS? Dejte nám vědět níže.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno