Galaxy S23, S23 Plus a S23 Ultra již nepochybně patří mezi nejlepší telefony dostupné v roce 2023, ale i když se celosvětový prodej údajně také vyvíjí dobře, Samsung rozhodně neusíná na vavřínech, místo toho se snaží vše ještě vylepšit.

Jak bylo předpovězeno na začátku tohoto měsíce, superprémiová rodina S23 nyní dostává masivní aktualizaci softwaru, která by mohla pomoci nejlepším telefonům Samsung porazit iPhone 14 Pro na poli fotografií.
Správně, tento 900MB+ balíček vylepšení, který se v současné době dostává k uživatelům řady S23 pouze v Jižní Koreji, je zcela zaměřen na zlepšení schopností fotografování a nahrávání videa u tří výše uvedených telefonů.
Samsung se evidentně nespokojí jen s tím, že bude soutěžit s nejlepšími telefony s fotoaparátem, které si dnes můžete za své peníze koupit, a snaží se využít plný potenciál tohoto šíleně velkého 200MP hlavního snímače na zadní straně nejmodernějšího S23 Ultra a eliminovat mnoho chyb a problémů v oblasti zobrazování v celé řadě Galaxy S23.
Zatím samozřejmě není jasné, jestli všechny problémy hlášené prvními uživateli budou touto aktualizací opraveny, ale nic takového jako dokonalý telefon neexistuje a to nejlepší, v co můžeme skutečně doufat, je vidět, jak se Samsung o další krok přiblíží tomuto nemožnému standardu.
Vzhledem k tomu, že březen je téměř u konce, je určitě velká šance, že se tyto nové funkce fotoaparátu, optimalizace a vylepšení rozšíří i do dalších regionů, jako jsou evropské trhy.
Níže se můžete podívat na novinky, které aktualizace obsahuje:
  • Do galerie přibyla funkce, díky které můžete ihned po pořízení fotoaparátem zpracovávané fotografie okamžitě smazat.
  • Pro rychlejší focení byl pozměněn koncept AF tak, že když uživatel stiskne tlačítko fotografování, může uživatel fotit, i když není úplně zaostřeno. Pokud však chcete fotografovat po dokončení ostření jako dříve, můžete změnit nastavení v nejnovějším Asistentovi fotoaparátu (Asistent fotoaparátu – Upřednostnit ostření před rychlostí nebo prioritu ostření zapnuto).
  • Vylepšená ostrost/blikání a přidáno upozornění při fotografování Ultrawide při slabém osvětlení v interiéru po nastavení Režim videa fotoaparátu > Super Steady On.
  • Opraven jev, kdy se při fotografování v režimu zadní fotografie přerušovaně zobrazovala zelená čára na levé straně.
  • Vylepšená stabilizace obrazu při fotografování s FHD60 po nastavení Auto FPS Off u zadního videa.
  • Vylepšený pruhový šum na obloze ve středně slabém osvětlení při fotografování s vysokými pixely při slabém středním osvětlení.
  • Optimalizovaná celková ostrost pro fotografování s vysokými pixely a vylepšené přerušované rozmazání díky stabilizaci OIS.
  • Opravena chyba při fotografování po nočním vypnutí při slabém osvětlení po výběru položky Rychlost snímání > Vysoké rozlišení > Priorita rychlosti v Asistentovi fotoaparátu (Asistent fotoaparátu > Rychlost snímání > Vysoké rozlišení > Priorita rychlosti, poté Fotoaparát > Noční vypnuto nebo Scene Optimizer Off).
  • a další

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno