Existuje spousta informací o dalším herním telefonu od Asusu, ale až donedávna neunikly žádné obrázky tohoto nadcházejícího zařízení, alespoň do dneška.

Pokud máte rádi Asus, máme pro vás dobrou zprávu, ROG Phone 7 ani trochu nemění design série. Stejně jako každý předchozí model je ROG Phone 7 velký robustní telefon, který budete v kapse cítit. (obrázky přes MySmartPrice). Pokud se Asus rozhodne použít stejný lesklý materiál, pak bude také velmi kluzký a opět to bude magnet na otisky prstů. Na druhou stranu, tento design vždy dokáže zaujmout pozornost okolí.

Obrovská velikost a vysoká hmotnost jsou nezbytnými nevýhodami řady ROG Phone od společnosti Asus, protože obsahují velké displeje, výkonný hardware a dostatek prostoru, pro slušný chladicí systém. Toto jsou kompromisy, kterým hráči čelí, aby mohli hrát na cestách jakékoli hry, které chtějí.

Pokud jde o specifikace ROG Phone 7, jsou docela působivé, ale ne neočekávané. Říká se, že telefon otřásá výkonným procesorem Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 spojeným s nejméně 16 GB RAM a 512 GB vnitřní paměti. Další klíčovou vlastností telefonu je 6,8palcový Full HD+ AMOLED displej, který podporuje obnovovací frekvenci 165 Hz, HDR10+ a vzorkovací frekvenci dotyku 720 Hz.

Dalším důležitým hardwarem, který fanouškům série nejspíš udělá radost, je snímač Sony IMX766 uvnitř 50megapixelového hlavního fotoaparátu. Telefon obsahuje dva další fotoaparáty na zadní straně (13MP ultraširokoúhlý + 5MP makro) a 13megapixelový fotoaparát na přední straně.

ROG Phone 7 bude napájen masivní 6 000 mAh baterií s podporou 65W rychlého nabíjení a je dodáván s příslušenstvím Aero Active Cooler. Jak jsme již dříve informovali, očekává se, že ROG Phone 7 dorazí během několika týdnů a zaplní prázdnotu po řadě Lenovo Legion, která byla právě vyřazena.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno