Když jsme naposledy psali o Samsung Galaxy S23 FE, zdálo se, že ani letos se jej fanoušci nedočkají, ale jak se zdá, tak informace se v tomto ohledu neustále mění.

Čerstvá zpráva od SamMobile říká, že zařízení bude vydáno během čtvrtého čtvrtletí roku 2023. Čeká nás ale velké překvapení. Místo použití stejné čipové sady, která poháněla řadu Galaxy S23 (což byl přetaktovaný Snapdragon 8 Gen 2 pro Galaxy), se očekává, že Galaxy S23 FE bude ve všech regionech pohánět Exynos 2200.

Poslední zařízení z rodiny Fan Edition, Galaxy S21 FE, bylo poháněno Snapdragonem 888, což byl stejný SoC používaný vlajkovou lodí řady Galaxy S21. Pokud je tato nejnovější informace legitimní, Galaxy S23 FE bude používat 4nm Exynos 2200 SoC, který byl nalezen ve většině modelů Galaxy S22 vydaných v loňském roce. Někteří naznačují, že Exynos 2200 nepodával výkon, který by se dal očekávat od čipsetu pohánějícího vlajkovou řadu, zejména GPU AMD. To by mohlo vysvětlit, proč řada Galaxy S23 všude používala čip Snapdragon.
SamMobile říká, že by jsme mohli vidět 50MP obrazový snímač podporující primární zadní fotoaparát na Galaxy S23 FE, což by byl docela upgrade od 12MP obrazového snímače používaného jako primární zadní kamera na Galaxy S21 FE a Galaxy S20 FE. Galaxy S23 FE bude údajně dostupný se 128GB nebo 256GB úložištěm. Telefon jsme mohli vidět osazený 6GB nebo 8GB RAM.
Stejná baterie s kapacitou 4 500 mAh, která se nachází u posledních modelů FE, by měla také udržet chod Galaxy S23 FE. Jak Galaxy S21 FE, tak Galaxy S20 FE nabízely 25W rychlé nabíjení a to samé očekáváme i pro Galaxy S23 FE.
Zajímavé je, že informacer říká, že Galaxy S23 FE bude mít číslo modelu SM-S711x. Čísla modelu SM-7xx se používají pro Galaxy Z Flip, což j způsob, jak potvrdit, že ačkoli je Galaxy S23 FE špičkovým telefonem, nejedná se o skutečný vlajkový model.
V tuto chvíli musíme říci, že dokud společnost Samsung skutečně neoznámí vydání Galaxy S23 FE, musíme brát informace s rezervou a spíše jen doufat, že se zase neobjeví informace, že Galaxy S23 FE nedorazí.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno