Trh se smartphony je aktuálně na tom tak, že máme špičkové smartphony v podobě řad Samsung Galaxy S a Galaxy Z , máme iPhony od Applu a máme herní telefony.

I když řada uživatelů stále zatím nepřišla úplně na smysl plnohodnotných herních telefonů, tak mnoho společností, včetně Asusu, si myslí, že udělat je výkonný telefon prostě nestačí, což je vlastně skvělé. Podle nich totiž telefon musí vypadat také skvěle a to tak, že až futuristicky. Asus ROG Phone 7 Pro to dokazuje v každém směru. Nově uniklé rendery ukazují skutečně agresivní design.

Renomovaný tipér Evan Blass přišel s hrstkou renderů připravovaného Asus ROG Phone 7 Pro.

Nyní telefon vypadá podobně jako předchozí telefony Asus ROG, ale upřímně, není to něco, co bych shazoval s ohledem na jiné výrobce. Nechápejte mě špatně, jsem si jistý, že Asus ROG Phone 7 Pro bude jedním z nejrychlejších nebo možná nejrychlejším telefonem se systémem Android na trhu, ale toto není typ telefonu, který by vás uspokojil po všech stránkách, zejména s ohledem na fotografii. Asus ROG Phone 7 Pro bude zařízením určeným pro specifickou skupinu uživatelů, kteří touží po vysokém výkonu a velmi neobvyklém designu, který rozhodně není elegantní, což není myšleno špatně. 

Díky tomu by měl Asus ROG Phone 7 Pro vyjít někdy v tomto roce, poháněn Snapdragonem 8 Gen 2, možná i přetaktovaným, spoustou RAM, obřím úložištěm a brutálním chlazením a RGB osvětlením. Chladicí příslušenství bude opět samostatně prodejné, ale pokud opravdu chcete předvést svůj telefon, který vypadá jako herní stroj, pak jej prostě musíte mít.

Pokud jde o cenu, očekávejte, že si Asus bude účtovat prémiovou cenu a můžeme také očekávat několik modelů s ohledem na to, že se díváme na variantu Pro. Existuje důvod se domnívat, že bude k dispozici také vanilla Asus ROG Phone 7. O dalších podrobnostech vás budeme nadále informovat.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno