Uvedení každé řady smartphonů je doprovázeno vlnou příslušenství vyráběného řadou známých i neznámých značek, ale tentokrát by toto příslušenství mohlo být nevhodné, alespoň dle Samsungu.

Spotřebitelé se často snaží ušetřit peníze výběrem produktu od neznámého výrobce příslušenství, aby ochránili svůj nákup vlajkové lodi, ale společnost Samsung varuje před jejich používáním na vašem Galaxy S23. Použití těchto doplňků může ve skutečnosti vést k trvalému poškození čočky fotoaparátu plus další nevýhody, o kterých zde budeme diskutovat.

Ilustrace ukazují, že čočka fotoaparátu Galaxy S23 může být skutečně poškozena, pokud jsou na ni umístěny ochranné kryty.

Pro všechny modely Galaxy S23 jsou snadno dostupné kryty objektivu fotoaparátu, ale Samsung je majitelům nedoporučuje. Společnost prostřednictvím série ilustrací na své komunitní stránce vysvětluje, že chrániče objektivu fotoaparátu mohou při sejmutí skutečně poškrábat oblast prstence a trvale jej poškodit. Samsung informoval majitele, aby buď byli extrémně opatrní při jejich odstraňování, nebo je nepoužívali vůbec.

Zdroj: Samsung

Existuje také možnost, že s chrániči čoček fotoaparátu, které jsou již nasazeny na jakýkoli model Galaxy S23, by se uživatelé mylně domnívali, že sklo bylo poškrábané, a v důsledku toho by navštívili zákaznický servis Samsung a ztráceli drahocenný čas a peníze. Jelikož jsou tyto ochranné kryty vyrobeny z plastu, nebylo by těžké je poškrábat.

Kolem fotoaparátu se také může hromadit vlhkost nebo nečistoty, což negativně ovlivňuje kvalitu obrazu, protože takové příslušenství by narušovalo schopnosti telefonů zaostřit. Samsung také varuje před možným zhoršením kvality záznamu zvuku, pokud nasadíte tyto ochranné kryty objektivu fotoaparátu. Výřez pro mikrofon se totiž nachází přímo pod jedním ze zadních fotoaparátů řady Galaxy S23 a pokud je nasazen ochranný kryt, bude fungovat jako bariéra, která sníží kvalitu zvuku nahraných videí.

Zdroj: Samsung

Předpokládejme, že jste zákazník, který se rád lépe stará o své drahé věci. V tom případě doporučujeme použít kvalitní pouzdro od renomovaného výrobce nebo zakoupit některý z oficiálních společnosti Samsung, abyste ze svého Galaxy S23 dostali maximum. Společnost pravděpodobně poskytuje služby aftermarketu postiženým uživatelům, ale není to tak, že by je nabízela zdarma, zvláště když bylo na zákazníkovi, aby nasadil jeden z těchto krytů čočky ochranného fotoaparátu a později svého rozhodnutí litoval.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno