Niantic je velmi vytížené vývojářské studio, které stojí za fenoménem Pokemon GO a právě oznámilo další projekt, který bude spuštěn již příští týden: Monster Hunter Now.

Spolupráce s CAPCOM přinese Niantic jednu z nejznámějších franšíz na mobilní zařízení. Hra bude spuštěna letos v září, ale 25. dubna začne uzavřená beta pro ty, kteří si ji chtějí vyzkoušet dříve. Jak si dokážete představit, ve hře se hráči sejdou, aby lovili monstra. S více než 90 miliony prodaných kusů po celém světě je franšíza Monster Hunter jednou z nejpopulárnějších akčních sérií RPG všech dob, takže se očekává, že nadcházející mobilní hra získá poměrně velkou pozornost právě díky tomu. 

Monster Hunter Now bude navržen tak, aby si ho užili všichni, nejen veteráni ze série. Jedena z mechanik odhalených Nianticem zahrnuje předmět zvaný Paintball, který lze použít na monstrum, aby si ho přinesli domů a ulovili ho sami nebo s někým jiným.

Další zajímavá mechanika umožňuje společníkům hráčů označovat příšery, když procházejí kolem s Paintballem, aby je mohli případně lovit po návratu domů. Je to zajímavý koncept, který odstraňuje nutnost být vždy online a hledat monstra ve volné přírodě.

Je zřejmé, že Monster Hunter Now bude využívat technologii Niantic založenou na poloze a AR (rozšířenou realitu), která překryje skutečný svět fantastickými tvory. Pokud vás myšlenka být lovcem a spojit se s přáteli, abyste sestřelili nejdivočejší monstra na světě, láká, pak Monster Hunter Now již otevřel předběžné registrace.

Ti, kteří se chtějí zúčastnit uzavřené beta verze naplánované na příští týden, se mohou zaregistrovat na MonsterHunterNow.com. Očekáváme, že hra bude k dispozici zdarma po jejím spuštění pro Android a iOS letos v září.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno