Xiaomi 13 Ultra nejenže získalo významné postavení na trhu vlajkových lodí tím, že nabízí nejlepší hardware ve své třídě telefonů s Androidem, ale společnosti se také podařilo maximálně využít omezený prostor pomocí čtyř 50MP senzorů, včetně 1. -palcový s proměnnou clonou.

Jeden youtuber, který si chtěl prohlédnout uspořádání všech kamer a dalších komponent jej rozebral a přinesl tak pohled na vnitřnosti tohoto nové fotomobilu.

Čínský YouTuber s názvem kanálu ‚微机分WekiHome‘ provedl demolici Xiaomi 13 Ultra a po chvíli jsme viděli jedno z nejinteligentnějších rozhodnutí výrobce, které využívalo jediný modul k začlenění čtyř 50MP senzorů. To pomáhá ušetřit dostatek místa, a proto i přes úhlopříčku 6,73 palce se Xiaomi 13 Ultra může pochlubit velkou 5 000 mAh baterií, což je stejná kapacita jako u Galaxy S23 Ultra.

Logická deska se Snapdragonem 8 Gen 2 nabízí špičkové řešení chlazení spolu s dostatkem teplovodivé pasty, která pomáhá kontrolovat teploty. Podle Xiaomi jeho nejnovější vlajková loď nejen že je chladnější než iPhone 14 Pro Max, ale zachovává si stabilní snímkovou frekvenci 60 FPS při nahrávání 4K videa, což je výkon, kterého není schopno dosáhnout mnoho špičkových smartphonů.

Zdroj: YouTube

Také, na rozdíl od Applu, který má ve zvyku používat spoustu šroubů mnoha typů a množství, aby udržely komponenty iPhone 14 Pro Max na místě, Xiaomi 13 Ultra jde úplně opačnou cestou, a proto by mělo být výrazně snazší rozebrat vlajkovou loď. Při pohledu na všechen ušetřený prostor mohlo Xiaomi udělat své zákaznické základně obrovskou laskavost začleněním 3,5mm audio jacku, ale nemůžeme mít vše, co chceme.

Se všemi rozloženými komponentami YouTuber ukazuje, jak snadné je dát vše dohromady a odhaluje, že Xiaomi 13 Ultra byl pravděpodobně navržen s ohledem na opravitelnost. Doufejme, že společnost zmírní používání agresivního uživatelského rozhraní a poskytne uživatelům čistší vzhled, protože pak začnou být věci opravdu vzrušující. Nezapomeňte se podívat na video 微机分WekiHome uvedené nahoře a dejte nám vědět, co si o novém Xiaomi 13 Ultra myslíte.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno