Celou sezónu ale budete moci sledovat až 27. července.

Netflix právě vypustil debutový trailer na třetí sezónu Zaklínače, která bude pro Henryho Cavilla jako Geralta z Rivie jeho poslední. Nyní je oficiálně potvrzeno, že třetí sezóna bude rozdělena na dvě části, přičemž prvních pět epizod bude k dispozici na Netflixu od 29. června a poslední tři epizody budou k dispozici 27. července.

Po nedávno odhaleném plakátu s Henrym Cavillem jako Geraltem, Anyou Chalotrou jako Yennefer a Freyou Allan jako Ciri se fanoušci mohou podrobněji podívat na nadcházející premiéru díky tomuto traileru. “Všechno se mění,” uvádí synopse a sázky jsou tentokrát rozhodně vyšší. Z jiného světa začíná Divoký hon rozehrávat svou hru, když Ciri a Bílý vlk „poprvé pochopí skutečný strach“, protože Geralt nyní musí udělat nemožné, aby ochránil ty, na kterých mu záleží nejvíce.

Kromě Geralta, Yennefer a Ciri se v traileru objevují i ​​další známé tváře, včetně Joey Bateyho jako Jaskiera, který se jako vždy dostane do problémů, a Chrise Fultona jako Rience, který se utká s Bílým vlkem. Těžiště příběhu se však posouvá spíše k Phantom Riders z jiného světa, známého také jako Divoký hon. Jeden konkrétní záběr ukazuje, jak hrozivě bude tato verze elfích jezdců vypadat v seriálové adaptaci Netflixu.

Pokud jde o to, kdy můžeme očekávat třetí sezónu Zaklínače, věci se mění i na tomto poli. První den už žádné přejídání, protože sezóna bude rozdělena na dvě části. Pět z osmi epizod tak bude k dispozici 29. června , zatímco zbytek sezóny bude k dispozici až 27. července.

Nadcházející sezóna bude také poslední, kdy uvidíme Henryho Cavilla jako Geralta. Počínaje čtvrtou sezónou nahradí Cavilla v této roli Liam Hemsworth, což je změna, která vyvolala u fanoušků určité kontroverze. Zaklínač zůstává jednou z nejpopulárnějších sérií Netflixu vůbec, takže bude zajímavé zjistit, zda si show dokáže udržet tuto popularitu i bez jeho současného hlavního protagonisty. 

Článek 3 sezóna Zaklínače od Netflixu odstartuje 29. června se nejdříve objevil na GAME PRESS.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno