Přestože je to jen pár měsíců, co vyšla řada Galaxy S23, tak už jsme toho ho Galaxy S24 slyšeli poměrně hodně.

Existují určité rozumné obavy ohledně čipové sady použité v dalším skládacím zařízení Samsung, ale mnoho uživatelů se také obává fotoaparátů, které Samsung použije. Nyní jsme slyšeli více o Galaxy S24 Ultra, zejména potom o masivně vylepšeném kamerovém systému.

Zpráva o tom, že Galaxy S24 Ultra má výrazně vylepšený fotoaparát, může člověka zaskočit, protože Galaxy S23 Ultra již nabízel oproti svému předchůdci významný upgrade fotoaparátu.

Renomovaný tipér Yogesh Brar tvrdí, že řada Galaxy S24, zejména Galaxy S24 Ultra, bude mít masivní vylepšení fotoaparátu, z nichž většina bude pocházet z vylepšení softwaru. Dodal, že testovací návaznosti na Galaxy S23 Ultra jsou již slibné. To znamená, že Samsung by se mohl držet stejného snímače ISOCELL HP2 pro variantu Ultra, ale provést softwarová vylepšení, aby snímky vypadaly ještě lépe.

Pokud je tomu tak, znamená to, že ani příští rok nedostaneme 1palcový snímač, ale že varianta Ultra nabídne variabilní clonu na hlavním fotoaparátu a variabilní optický zoom na teleobjektivu, což v podstatě odstraní jeden senzor fotoaparátu z telefonu. Je smutné, že i pro základní verzi a variantu Galaxy S24 Plus může Samsung na základě jiného tweetu od renomovaného tipéra použít stejný snímač GN3.

I když to může znít jako zklamání, víme, že řada Galaxy S24 si určitě získá uživatele, zejména všechny, kteří neupgradovali ze svých zařízení Galaxy S22 nebo dokonce Galaxy S21. Zde doufáme, že Samsung s nadcházejícími zařízeními přinese něco skutečně pozoruhodného, co bude stát za utracení peněz.

Upřímně řečeno, stále doufám, že Samsung konečně přinese 1palcový snímač, abychom měli další důvod k upgradu.

A jaký je váš seznam přání pro nadcházející zařízení Galaxy S24?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno